„Синестезия 2021“ - среща на модерно и класическо в изложбата на Александър Инчовски

изложба Синтезия
Снимка: Александър Инчовски

Старата фабрика на Зрънчо Слънчо, намираща се на ул.“Черковна“ 28, ще бъде дом на третата самостоятелна изложба на талантливия художник Александър Инчовски. Неговите творби ще бъдат изложени на 18 и 19 декември на последния етаж.

Изложбата, която е подготвяна над година, носи името „Синестезия 2021“ и е посветена на музикални артисти.

Официалното откриване ще бъде в 19:00 часа в събота, 18 декември.

Картините ще бъдат достъпни да бъдат видени и през целият ден и в неделя. В деня на официалното откриване гостите ще могат да се насладят както на платната на Инчовски, така и на хубава музика и напитки.

изложба Синтезия
Снимка: Александър Инчовски

Посетителите ще могат да видят портрети на любими музикални артисти като Фреди Меркюри, Мерилин Менсън, Кийт Флинт, Снуп Дог и Джим Морисън. На въпроса кого и как избира да нарисува Александър отговаря:

„Хората, които рисувам, са артисти, вдъхновили ме по някакъв начин - и за всеки от тях правя сериозно проучване, какви личности и артисти са и с каква енергия „заразяват“ хората около себе си. По този начин обогатявам своята култура, а също се надявам и на зрителите.“

В някои от платната му се наблюдава преплитане на класическото и модерното, докато в други образите са сюрреалистични. „Изкуството като явление се надгражда и допълва, емоциите изобразени върху картините от преди 5 века, са актуални и до ден днешен. С помощта на артисти, които преплитат модерното с класическото, тези картини ще са “живи, докато има човечество“, казва Инчовски.

Всеки, който иска да научи повече за творчеството на художника, както и за самия него, ще може да го направи, както на изложбата, така и във: inchovski.comFacebook/@inchovskiart, Instagram/@alexinchovski.

изложба Синтезия
Снимка: Александър Инчовски

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти