Шокиращите неща, които жените в Кения носят в чантата си

Чантите са едни от най-популярните аксесоари сред жените и има защо. Те съхраняват необходимите ни неща, включително тоалетни принадлежности, но някои артикули, които съхраняват жените в Кения в тях, са наистина странни, дори шокиращи. Някога чудили ли сте се защо чантата на жената е толкова пълна? Какво точно носят, освен ежедневните нужди? Някои жени пълнят чантата си до екстремни нива. Пътуването през нея е като разходка из зоопарк. От прибори за хранене до камъни за самозащита, това са най-необичайните предмети, които кенийските жени носят в чантите си. И не искаме да ги съдим, но европейските ни навици са доста по-различни от техните.

Играчки за възрастни

Това трябва да е най-смелата вещ за носене на обществени места. Но истината е, че ерата на жените, носещи само дамски превръзки и хапчета за спешна контрацепция, отмина.

12 поговорки: Мъдростта на Африка

Дистанционно

Двойките обикновено спорят за телевизията от време на време. Причините, поради които двойките спорят, са различни - от несъответствие на обема на предаването до решение какво да гледат. За да са победители в това състезание някои жени предприемат драстични действия. Отвличат дистанционното!


Прибори за хранене

Ножове, вилици и лъжици обикновено се намират в кухненски шкаф. Не е изненадващо, че жените носят тези предмети с дни. Приборите и чантата обаче служат като импровизирано оръжие. Жените в Кения размахват чантата, за да отблъснат хищнически атаки.

Очарователният Кейптаун

Силвия Мутеши, жителка на Тасия, казва, че обикновено носи камък в чантата си за всеки случай.


Гущери

Въпреки че съдържанието на дамската чанта е уникално, за някои е известно, че се допитват до самозваните гадатели за талисмани и амулети.

Не се правете на изненадани, ако откриете в кенийска дамска чанта зашеметен гущер, охлюв, пилешки крака или животински зъби, маскирани като торбички или ключодържатели. Те са за защита срещу "злото" око, предназначени за късмет и привличане на богатство или партньори.

Сувенири за отминала връзка

Жените, също като мъжете, се придържат към сантименталните спомени от връзката си. Те носят в чантите си спомени за моментите с мъжете, които са ги накарали да се чувстват сигурни, обичани, защитени и ценени. Тази липсваща качулка или снимка може да е някъде в чантата й - не се учудвайте.


 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол