Румен Бахов: Ще се кандидатирам за президент

Той е цветен, забавен, интелигентен и обича абсурдите в живота. Румен Бахов. Журналистът, който няма как да не познавате и да не запомните от първия момент, в който го видите на екран.

Човекът, който съвсем не на шега разказва за плановете си да се кандидатира за…президент. В подкаста “30 години NOVA” ще видите Румен Бахов да говори за себе си, телевизията и дори показва плаката, който вече е използвал в две фалшиви предизборни кампании за свои репортажи. Плакат, който, по думите му, ще използва отново съвсем скоро.

А извън шегите, ще чуете за една от най-впечатляващите инициативи на Румен Бахов – тази за повече плажове, достъпни за трудноподвижни хора, която реализира с помощта на екипа на „Здравей България”.

„Най-накрая българското Черноморие има плаж, който хората с двигателни проблеми ще имат възможността да посещават. Те ще могат да влизат в морето с помощта на специализирани колички, да се радват на водата, на слънцето, като всички останали хора”, уточнява Бахов.

Той добавя, че инициативата е тръгнала от момче с двигателен проблем, което го е потърсило, за да му разкаже за проблемите, с които се среща в ежедневието си. Момчето се казва Калоян и живее като затворник в своя дом, защото денивелацията на мястото, където живее не му позволява да напуска дома си. „Почти щях да се разплача, когато бяхме на брега на морето и Калоян ми каза, че това е голямата му мечта – и той да пипне морето”, казва Румен Бахов.

Споделя и че тези негови герои го разчувстват често. Той допълва, че NOVA телевизия е много силно оръжие, което върши много полезни неща.

Новите епизоди на подкаста „30 години NOVA” следете всеки вторник и четвъртък от 12:00 ч. в YouTube канала „Публицистиката на NOVA” и VBOX7.

Още епизоди на подкаста „30 години NOVA”: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти