Рон Мос от „Дързост и красота“ или Рич Форестър: Как изглежда на 20 години (СНИМКА)

рон мос
Снимка: Getty

Рич Форестър е герой, който трудно би могъл да бъде забравен от зрителите на „Дързост и красота“. В продължение на цели 25 години той бе символ на чар, романтика и драма, което го направи незаменима част от този емблематичен сериал. Зад този образ стои Рон Мос – актьор, който освен талант на екрана, има и богата кариера в музикалния свят.

Рон Мос сподели наскоро в социалните мрежи снимка от младините си, която предизвика вълна от носталгия сред феновете му. На черно-белия кадър актьорът е с тъмни слънчеви очила и дълга черна коса, изглеждащ като истински рок-звезда. Ние събрахме този и още подобни кадри в галерията ни:

Ето как изглеждаше Рон Мос от „Дързост и красота“ през 70-те

„Да, това бях аз – един понеделник в началото на 70-те“, пише Мос под снимката.

Роден през 1952 г. в Лос Анджелис, той е около 20-30-годишен на тази ретро фотография, напомняща за младежките му дни, преди да стане световно известен с ролята си на Рич Форестър.

Освен актьор, Рон Мос е и музикант, който оставя своя отпечатък в света на музиката. През 70-те и 80-те години той е част от групата „Плейър“, която бързо добива популярност с хитовете си. Мос успява да съчетае успешно две кариери – на музикант и на актьор, а неговият принос към културата от тези години остава незабравим.

Що се отнася до „Дързост и красота“, сериалът стартира през 1987 г. и се превръща в културен феномен. Рон Мос влиза в образа на Рич Форестър – герой, около когото се завъртат множество любовни интриги и семейни драми. Неговата харизма и магнетично присъствие на екрана привличат милиони зрители от цял свят, а ролята му като плейбоя Рич Форестър оставя незабравима следа в историята на телевизията.

Въпреки че Рон Мос напусна сериала през 2012 г., феновете продължават да го свързват с култовата му роля. А снимката от младостта му е още едно доказателство, че той е бил и винаги ще бъде символ на чар и стил, както на сцената, така и извън нея.

Ето как изглеждаше Рон Мос от „Дързост и красота“ през 70-те

 

Прочетете още: 

Рон Мос от „Дързост и красота“ или Рич Форестър: Как изглежда на 20 години (СНИМКА)

Любопитно

Свободно време

Рон Мос от „Дързост и красота“ или Рич Форестър: Как изглежда на 20 години (СНИМКА)

Рич Форестър е герой, който трудно би могъл да бъде забравен от зрителите на „Дързост и кра...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти