Изненада! Разкриваме всичко, което знаем за "Игри на волята" 6

Тази есен един от най-любимите риалити формати в България - „Игри на волята“, се завръща с дългоочаквания си шести сезон. Отново феновете на екстремните приключения ще имат възможността да се насладят на зрелищни битки и незабравими моменти, но този път с няколко значими нововъведения.

В новия сезон „Игри на волята“ ще има не три, а цели пет племена. Това значително ще увеличи интригата и напрежението сред участниците, които ще се борят за оцеляване и надмощие. Освен това, броят на арените също се увеличава - зрителите ще станат свидетели на битките в три чисто нови арени, които ще подложат играчите на още по-големи изпитания.

След пет сезона под парещото слънце на Странджа планина, „Игри на волята“ пренася зрителите в дивия север на България. Дивата природа и тежките условия на северната част на българското Черноморие ще бъдат сериозно изпитание за новите претенденти.

Любимите водещи Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат 40 нови участници, които ще се борят за наградата от 100 000 лева. Освен това, през септември ще се завърне и официалният подкаст „След Игрите“, който миналата година достигна над 40 милиона гледания. Този сезон подкастът ще предложи повече епизоди и ще бъде с нов водещ, който ще бъде представен през септември.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Зрителите очакват с нетърпение началото на новия сезон и се надяват на още по-зрелищни и напрегнати моменти. Кои ще са новите претенденти за голямата награда и какви изненади са подготвили боговете на „Игри на волята“? Ще разберем съвсем скоро, когато екстремното риалити се завърне на екран по NOVA.

Новият сезон на „Игри на волята“ обещава да бъде по-вълнуващ и динамичен от всякога. Готови ли сте за поредното незабравимо приключение?

Уроците, които научихме от силните жени в „Игри на волята“

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.


 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти