Рамен - как да приготвим японската класическа супа с нудли

Рамен не е просто супа с нудли. Японската кухня няма да бъде същата без рамен –  нудлите, направени от брашно, сол и вода.

Следващата рецепта е за четири порции:

Пиле - 1 брой

Вода  - 3 литра

Зелен лук - 50 гр

Джинджифил - 50 гр

Свински кости - 1 кг

Оставете да къкри за 3 часа.

Вода  - 1 литър

Соев сос - 500 мл

Саке - 500 мл

Захар - 100 гр

Джинджифил - 50 гр

Свински гърди - 200 гр

рамен супа вкусно Япония здравословно храна
Снимка: iStock

Оставете да къкри за 2 часа.

Телешка кайма - 200 гр

Саке - 20 гр

Соев сос - 20 гр

Чили паста - 30 гр

Мисо паста - 30 гр

Оставете да къкри за 10 минути.

Мисо паста

Бульон от месото

Нудли рамен - 480 гр

Бобови кълнове - 160 гр

Сладка царевица - 80 гр

Захарен грах - 60 гр

Телешка кайма

Свински гърди

Зелен лук - 80 гр

Сусам

Масло от чили

рамен супа вкусно Япония здравословно храна
Снимка: iStock

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти