Създадено за A1

Пролетни приключения по света

Пролетни приключения по света
Снимка: A1

Когато пролетта и ранното лято започват, настъпва идеалното време да се впуснете в нови приключения и да опознаете различни култури. От цъфтящите пейзажи на Обединеното кралство до бляскавите брегове на Монако и екзотичния чар на Виетнам – има по нещо за всеки пътешественик, който търси незабравими преживявания.

Точно навреме за пролетните пътувания, А1 обнови своя роуминг план и вече предлага на клиентите още по-добри условия да говорят и общуват свободно, и без притеснения, в над 130 дестинации в цял свят. Освен подобрените условия, сега е нужно да стартирате услугата само веднъж с текст „ОК“ на кратък номер 17280 или през мобилното приложение Моят А1, а след това роумингът се активира автоматично според зоната, в която се намирате.

А сега нека се потопим в някои примамливи предложения за всяка от тези пленителни дестинации.

Снимка: А1

Обединеното кралство

Пролетта в Обединеното кралство е предвестник на пробуждането на природата, която обагря пейзажа в калейдоскоп от цветове. Прегърнете духа на сезона с разходка из очарователните Кралски ботанически градини в Лондон или живописните пейзажи на Лейк Дистрикт.

За да се потопите в културата, посетете представление в световноизвестния театър „Глобус“ на Шекспир или се отдайте на традиционен следобеден чай в някоя от китните чайни, разпръснати из цялата страна. Не пропускайте възможността да станете свидетели на спиращата дъха красота на цъфналите вишни на емблематични места като Медоус в Единбург или Бют парк в Кардиф.

Обединеното кралство попада в зона 2 на роуминга от А1, което след подобренията в плана ви дава неограничени минути за разговори и 2000 MB мобилен интернет на ден срещу дневна такса от 4,99 лева.

Монако

Снимка: iStock/Getty Images

В Монако пролетта носи усещане за обновяване в бляскавото княжество, разположено по протежение на Френската ривиера. Насладете се на разкоша с посещение на легендарното казино „Монте Карло“ или се отдайте на круиз с яхта по блестящото средиземноморско крайбрежие. За да усетите вкуса на местната култура, разгледайте очарователните улички на Монако-Вил и открийте скрити съкровища като Двореца на принца или Океанографския музей.

Отдайте се на висша кухня в ресторанти със звезди на Мишлен с изглед към лазурните води или просто се насладете на слънцето над девствените плажове на Ларвото. Със своята смесица от лукс и чар Монако предлага незабравимо пролетно бягство.

Част от зона 3, в Монако може да се възползвате от 2000 MB на ден и преференциална тарифа за разговори от 0,19 лв. на минута срещу дневна такса от 9,99 лева.

Виетнам

С настъпването на пролетта Виетнам се оживява с ярки фестивали, пищни пейзажи и богати културни традиции. Разгледайте оживените улици на Стария квартал на Ханой, където древни храмове се издигат редом с колониалната архитектура, или се разходете с круиз из мистичната красота на залива Ха Лонг, украсен с варовикови карстове и изумрудени води.

Снимка: iStock/Getty Images

Потопете се в кулинарните изкушения на виетнамската кухня с обиколка на уличната храна в Хо Ши Мин или се впуснете в колоездачно приключение из живописната природа на Хой Ан. За духовно пътешествие – посетете историческите храмове на Хюе или се присъединете към празненствата на Тет Нгуен Дан, виетнамската Нова година, белязана от цветни паради и фойерверки. Със своите разнообразни пейзажи и топло гостоприемство Виетнам предлага пролетно изживяване като никое друго.

Виетнам попада в Зона 4 на роуминга от А1, за където телекомът предлага 2000 MB данни дневно и цена за разговори от 0,39 лева на минута срещу такса от 19,99 лв. на ден.

Независимо дали търсите спокойствието на природата, очарованието на лукса или вълнението на културните открития, пролетта предлага безброй възможности за приключения и нови усещания. А с роуминг от А1 това е по-лесно и изгодно от всякога.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти