Принц Уилям: Кейт приключи химиотерапията си, но битката не е приключила

На 10 септември, по време на първото кралско събитие, принц Уилям сподели, че Кейт Мидълтън е завършила курса си по химиотерапия. Макар това да е радостна новина, пред принцесата стои още дълъг път до пълното й възстановяване. Докато приветстваше тълпата в Уелс, той благодари на всички, които са изпратили добри мисли към кралското семейство и са подкрепили Кейт в този труден момент.

Докато Уилям разказваше за състоянието на съпругата си пред присъстващите в Swiss Valley, стана ясно, че принцесата на Уелс остава силна и решена да се пребори с болестта.

„Тя се чувства добре и е изпълнена с надежда за бъдещето, но борбата не е приключила. Предстоят месеци на рехабилитация и адаптация към новия й живот след лечението“, сподели Уилям. Той отбеляза също, че е дълбоко трогнат от подкрепата, която семейството му е получило.

Принц Уилям беше топло посрещнат от жителите на Уелс. Той поздрави присъстващите на техния роден език с „боре да“ (добро утро) и дори получи специална картичка за Кейт от жена на име Джейн Стоунмен, която сподели своето възхищение от принцесата. „Те са обикновени хора, преминали през извънредни обстоятелства. Да видя как Кейт е подкрепяна от семейството си и как се справя с тази трудност е вдъхновяващо“, разказа Джейн. Принцът увери, че ще предаде картичката на съпругата си.

Само ден преди посещението на Уилям в Уелс, Кейт Мидълтън сподели трогателно видео в социалните мрежи, в което обяви края на своето лечение. В него тя разкри как болестта и химиотерапията са променили нейния поглед към живота и семейството. Видеото включваше интимни кадри от дома им в Норфолк, където Кейт прекарва време с децата им Джордж, Шарлот и Луи, преди началото на учебната година.

„Трудните моменти ни учат да ценим малките радости и любовта в живота ни“, каза Кейт, подчертавайки важността на семейната подкрепа в тези времена.

Принцесата на Уелс беше диагностицирана с рак в началото на годината, като диагнозата дойде след рутинни медицински прегледи. Тя изкара по-голямата част от годината далеч от публичното пространство, посветена на своето лечение и възстановяване. До края на 2024 тя планира да участва и в няколко важни събития, включително традиционния коледен концерт, организиран от нейната фондация.

Със своята смелост и непоколебимост, Кейт Мидълтън продължава да вдъхновява милиони хора по света. Макар пред нея да стои още дълъг път към пълното й възстановяване, принцесата на Уелс доказва, че дори в най-тежките моменти, силата на духа и любовта на семейството могат да направят чудеса.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти