Предателства и сблъсък на умове в “Игри на волята” тази вечер

Заплетени ситуации и борба за надмощие очакват участниците в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Новото попълнение на Гордите Мартин ще трябва да вземе трудно решение и да изпрати един от новите си съплеменници на Блатото. Междувременно при Дръзките и Силните конкуренцията става все по-ожесточена.

Номинационната битка ще изправи пред състезателите цели три пъзела по пътя към победата, а арената ще се окаже много по-предизвикателна, непредвидима и сложна, отколкото трите племена са предполагали.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Развоят на събитията, свързани с новия отлъчен при Храбрите ще ги изненада неприятно, поставяйки бъдещето на някои от тях под сериозно съмнение.

Кой ще замени Резиденцията с Блатото, кое племе ще се спаси от номинация и колко участници са нужни за построяването на една пирамида, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко, което знаем за Силните - четвъртото племе в ,,Игри на волята" 6

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти