Създадено за Next Level

Посрещаме есента с 2 нови Next Level клуба в София

макси
Снимка: Maxi

Когато става въпрос за фитнес и здравословен начин на живот, всеки от нас се стреми да открие най-добрите възможности, които ще ни позволят да постигнем целите си и да се чувстваме добре в собственото си тяло. В този контекст, новите Next Level клубове в София - Next Level Изток и Next Level Макси, се открояват като истински бисери, предлагащи всичко, от което се нуждаете, за да направите следващата стъпка към по-здравословен и активен начин на живот.

Разположен на ул. "Николай Хайтов" 2, Next Level Изток е новият фитнес клуб, който ще ви впечатли с богатото си оборудване и изключително удобната си локация в широкия център на София. Това е мястото, където ще намерите всичко необходимо, за да постигнете своите фитнес цели - от висококачествените уреди на Technogym и функционална зона до релаксиращи сауна и парна баня.

Изток
Снимка: Maxi

Клубът заема 800 кв. м на втория етаж на сградата, точно над магазина за козметика. В непосредствена близост можете да посетите и салони за красота, химическо чистене, денонощен магазин и разнообразни места за хранене, така че да съчетаете тренировката с някои други задачи или приятно прекарано време. Паркирането около клуба е свободно, като достъпът до него е удобен от близката метростанция Жолио-Кюри, както и пешеходно за служителите в близките офис сгради и жители на квартал Изток.

Изток
Снимка: Maxi

Ако търсите истинско всеобхватно фитнес преживяване, Next Level Макси е точно това, от което имате нужда. Разположен в комплекса Maxi Club на бул. "Симеоновско шосе" 110, този модерен фитнес център предлага не само впечатляваща фитнес зона, но и цял спектър от допълнителни съоръжения и услуги, които ще ви помогнат да се почувствате напълно обновени и релаксирани.

maxi
Снимка: Maxi

Next Level Макси предлага просторна и добре оборудвана фитнес зона, снабдена с най-новите уреди на Technogym. Тук ще намерите всичко необходимо - от кардио машини до тежкоатлетични уреди и зона за функционални тренировки, позволявайки ви да създадете напълно персонализирана тренировъчна програма.

Този комплекс предлага и изключителни съоръжения за релакс и възстановяване, включително 2 сауни, парна баня, хамам и дори масажен кабинет. След интензивна тренировка, можете да се насладите на успокояващите ефекти на тези съоръжения, за да възстановите силите си и да подготвите тялото си за следващото предизвикателство.

За най-нетърпеливите клиенти и двата клуба предлагат специални промо абонаменти с подаръци. А ако тренирате с карта MultiSport можете да я използвате за достъп и до двата нови клуба, както и до спа зоните.

maxi
Снимка: Maxi

Некст Левъл Изток и Некст Левъл Макси са новите звезди сред фитнес центровете в София, предлагащи всичко, от което се нуждаете, за да постигнете своите здравословни и фитнес цели. Със своите модерни съоръжения, висококачествено оборудване и широк спектър от допълнителни услуги, тези два клуба ви дават възможност да се потопите в едно пълноценно фитнес и релакс преживяване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти