Честито! Победители от ,,Един за друг" сключиха брак (СНИМКИ)

Михаела и Венци, победителите от последния сезон на романтичното шоу "Един за друг", успяха да изненадат всичките си близки и приятели с двоен празник! Събитието, планирано като кръщене на тяхната малка дъщеря Вая, се превърна в неочаквана церемония по църковния им брак. Двойката реши да използва този специален момент, за да съчетае кръщенето с още една голяма радост - тяхната сватба.

В профила си в Instagram Михаела сподели кадри от двойния празник, като написа: „Поводът да се съберем беше кръщенето на дъщеря ни, НО с Венци решихме да изненадаме всички и да сключим и църковен брак в компанията на най-близките ни хора.“ 

Михаела и Венци се запознават преди 7 години и след множество приключения, включително престой в САЩ, решават да се завърнат в Перник, където създават своето семейство. В началото на 2021 г. те сключват граждански брак, а тази година избраха 15 септември за да кажат „да“ пред Бога и своите близки. Кръщенето на Вая, която вече е на две години, и тяхната църковна сватба събраха заедно най-важните хора в живота им, като превърнаха деня в още по-незабравим.

Семейството Зиновиеви стана известно благодарение на участието си в телевизионния формат "Един за друг", където спечелиха сърцата на зрителите със своята искреност и сплотеност. Въпреки че през голяма част от играта изоставаха от конкурентите си, Михаела и Венци успяха да се преборят и да спечелят наградата от 74 344 лева. Днес те се нареждат сред най-популярните инфлуенсъри в България, благодарение на участието си в реалитито и силното си присъствие в социалните мрежи.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти