Плувецът Благой: Жена може да спечели “Игри на волята”

Плувецът Благой е следващият участник, напуснал “Игри на волята” след племенен съвет. В официалния подкаст “След игрите” той разкри подробности около отношенията му с участниците, саботажите и допинг скандала, в който е бил замесен.

Благой започна участието си в приключенското риалити като част от племето Горди, но по-късно се присъедини към Храбрите. Той споделя, че винаги ще се възприема като горд, но се е чувствал по-добре в червеното племе, защото жълтите са били по-незрели в неговите очи.

игри на волята
Снимка: NOVA

Пред водещата Ваня Запрянова акулата на “Игри на волята” разказа, че е станал близък с Кралев още от първия ден, защото го е усетил като негов тип човек. Коалицията между тях двамата, Крамарска и Пелипенко се е разпаднала за един ден, което Благой смята за предателство и до днес. В подкаста Благой коментира дали той и Крамарска са двойка извън формата.

Плувецът разказа подробности около личния си живот и спортната си кариера. Майка му, която също в била професионален състезател, го е запалила по спорта. По повод допиг скандала той хвърли обвинения върху Националния отбор и треньорите там, като го обвини, че те са давали допинг. В “След игрите” той заяви, че 2025 година се завърща в професионалния спорт, но ще се подготвя сам.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube.и следете всичко най-интересно за подкаста във FacebookInstagram и TikTok .

Още от подкаста ,,След игрите": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти