Специално съдържание

Пловдив се нареди сред най-атрактивните локации за новогодишната нощ!

Пловдив се нареди сред най-атрактивните локации за новогодишната нощ!
Снимка: iStock

През последните години стойността на кувертите в курортите в България е широко дискутирана. В балнео и СПА дестинациите тя често достига „космически“ измерения, които пораждат логичния въпрос „Струва ли си?“. Огромни тълпи, високи цени и всичко друго, но не и специални моменти и пълноценна релаксация. По тази причина голяма част от българите търсят алтернатива, която ще им подари наистина запомнящ се празник на оправдана цена.

Подобна алтернатива се оказаха луксозните хотели и ресторанти в гр. Пловдив, който освен с приятен климат, може да се похвали и с много опции за развлечения. От единствения 5-звезден Smart хотел на Балканите The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection съобщават, че тази година интересът към специалните пакети за посрещане на 2025 г. е нараснал тройно спрямо миналата година. За тях обяснението за този ръст се крие в индивидуалния подход и пълноценното изживяване на посетителите във всяко отношение.

Снимка: Emporium Hotel Plovdiv

„Много сме щастливи, че усилията ни се оправдават и Пловдив най-после заслужи своето място в предпочитанията на хората, които държат на своя комфорт! Доволни сме, че въпреки международната си популярност, през тази година при нас избраха да празнуват изключително много посетители от България! Можем да се похвалим с гости от всички сфери на бизнеса, културата и елита във всяко отношение! Стараем се те да получат отношение в най-дребните детайли и по тази причина сме им подготвили по нещо за всеки момент от техния престой за празниците.“

От хотела съобщават, че Пловдив става все по-популярен и през уикендите, тъй като целогодишно може да се похвали с наситена програма от културни, спортни и бизнес събития. Градът предоставя много възможности и за еко туризъм в непосредствена близост, а в централната му част са разположени паркове, исторически забележителности, храмове и много модерни търговски центрове.

Снимка: Emporium Hotel Plovdiv

Тъй като The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection се намира в сърцето на Пловдив, неговите посетители могат само за минути да достигнат до градската градина, Стария град, тепетата и разбира се – Капана. Той се превърна в истинска атракция през годините, тъй като в него със сигурност всеки намира своето място за положителни емоции.

Този избор от забележителности и опции за развлечения открои Пловдив като най-атрактивната алтернатива на балнео курортите. Той не ограничава посетителите с престой в хотел, а им дава възможност за разнообразие и пълноценно изживяване. Официални данни показват, че именно в „Града под тепетата“ туристите правят най-много ранни резервации за новогодишните празници, тъй като предлаганите пакети са с най-добро съотношение между цена и качество.

Снимка: iStock

Ако все още не сте избрали къде ще празнувате в новогодишната нощ, ви съветваме да се информирате подробно за:

- включеното в предлаганите пакети и доколко е оправдана тяхната цена;

- опциите за новогодишно меню, закуска, room service, брънч и др.;

- капацитета и натовареността на мястото за настаняване т.е. осигуряването на персонален комфорт при обслужване дори и при голяма натовареност;

- програмата, които предлага мястото за настаняване;

- опциите за разходка, пазаруване и развлечения в региона.

Очаквайте съвсем скоро още интересни новини от живописния Пловдив, тъй като там винаги се случва нещо интересно!

Снимка: Emporium Hotel Plovdiv

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти