Открито е кандидатстването за She’s Next – програма на Visa за жени предприемачи

дрехи бизнес
Снимка: iStock

В свят, в който предприемачеството е все по-достъпно, но същевременно изпълнено с предизвикателства, жените все по-често поемат водеща роля в бизнеса. Всяка успешна история започва с подкрепа и правилни възможности. Именно това стои в основата на глобалната програма на Visa "She's Next", която тази година за първи път се лансира в България, за да вдъхнови, подкрепи и насърчи жените предприемачи. Инициативата ще предостави менторска програма, безвъзмездно финансиране и възможности за изграждане на бизнес контакти.

Повече по темата ще разберете и на специалното събитие, което Edna.bg имаме удоволствието да организираме и ви каним на него - "Историите на Edna жена: Пътят към успеха", което ще се проведе на 15 октомври 2024 г. между 18:00 и 20:30 ч. в  Event Space 2020, гр. София, а  VISA и тяхната инициатива SHE'S NEXT България за която може да разберете повече тук, са наш генерален спонсор.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО ТУК

Специални гости ще бъдат:

  • Красимира Хаджииванова - блогър и съосновател на платформата „Майко Мила
  • Проф. д-р. Даниела Илиева - изпълнителен директор на Фондация "Право и Интернет". Открийте повече за нея ТУК
  • Гергана Баева - създател и собственик на COCO Nail House, позната в социалните мрежи и под името beyond the yummy.

visa
Снимка: iStock

Нека ви разкажем повече и и за инициативата “She’s Next”, която вече е доказала своя успех в редица държави по света в Северна Америка, Близкия изток, Централна и Източна Европа се реализира у нас в партньорство със сдружение "Дамски форум" – организация, създадена от жени, чиято мисия е да подпомага дамите в бизнеса чрез менторство, обучения и професионални съвети.

Красимира Райчева, изпълнителен директор на Visa България, споделя:

„She’s Next е инициатива, която дава възможност на жените да отключат своя потенциал и да изградят устойчив бизнес. Нашата цел е да вдъхновим жените да преодоляват бариерите пред тях и да разгърнат потенциала си“.

Кандидатстването за програмата стартира от 1 октомври и ще продължи до 10 ноември 2024 г. Всички жени, които ръководят свой бизнес и отговарят на условията за кандидатстване, могат да заявят своето желание да участват в “She’s Next”, като попълнят формата за кандидатстване на сайта на „Дамски форум“.

Участието в програмата е шанс за истински растеж, за споделяне на идеи и за изграждане на стабилна мрежа от контакти с доказани професионалисти.
След приключване на периода на кандидатстване, жури, съставено от представители на Visa, сдружение „Дамски форум“ партньори на Visa, ще избере 15 финалистки. Те ще бъдат поканени да участват в специално разработената менторска програма, осъществена от "Дамски форум". Всеки модул от менторската програма е внимателно създаден, за да предостави практическа информация и полезни съвети в ключови сфери като бизнес планиране, финансиране, маркетинг, стратегическо развитие и други. Менторите, които ще водят тези сесии, не са просто успешни бизнес дами – те са пример за това как с правилната подкрепа и мотивация една жена може да стигне до върха.  

След приключване на обучителната програма, трите дами с най-отличаващи се бизнес идеи за развитие на своята дейност ще получат безвъзмездно финансиране на стойност 20 000 лв. за първо място, 15 000 лв. за второ място и 10 000 лв. за трето място. Журито ще оценява проектите по набор от критерии, които включват и потенциала им за устойчив растеж.

Освен финансовата подкрепа, която е важна за всяка стартираща компания, "She's Next" предоставя и безценни знания и умения, които могат да променят света на бизнеса за жените. Тази програма не е просто конкурс – тя е възможност да създадеш бъдещето си с помощта на хора, които вярват в теб и в успеха на твоята идея.

Ако си жена предприемач с мечта, не пропускай възможността да бъдеш подкрепена от Visa по пътя към успеха!. Кандидатствай между 1 октомври и 10 ноември 2024 г. на сайта на „Дамски форум“, за да си дадеш шанс.

Събитие
Снимка:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти