От циркови артисти до инфлуенсъри: “Игри на волята” се завръща днес!

Най-мащабният риалити формат в България - “Игри на волята” се завръща за своя шести сезон тази вечер от 20:00 часа по NOVA с вълнуващ премиерен епизод. Екстремното предаване номер едно ще предложи на зрителите зрелищни битки, заплетени истории, както и чисто нови локации, арени и предизвикателства, които ще изненадват феновете на формата през целия сезон.

За първи път в историята на “Игри на волята” племената ще влязат в пряк сблъсък за територия още на старта на своето грандиозно приключение. 24 участници, сред които психолози, циркови артисти, каскадьори, компютърни специалисти, европейски и световни шампиони и инфлуенсъри, ще се изправят в ожесточена борба, която може да се окаже ключова за тяхното дългосрочно оцеляване в предаването.

Домакин на шестия сезон на екстремно риалити номер едно ще бъде Дивият север, а кандидатите за 100 000 лева ще могат да тестват своята сила, воля и хъс за победа на три чисто нови арени, изпълнени с още по-сложни, заплетени и невиждани препятствия. Резиденцията и Стопанството правят своето триумфално завръщане, но Дивата река ще бъде заменена с две чисто нови локации, готови да изпитат нервите и издръжливостта на всички, дръзнали да ги доближат - Блатото и Брегът на отчаянието.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Водещи на шести сезон отново ще бъдат любимците на българската публика Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които ще бъдат неизменно до участниците, готови да им предоставят както добри съвети и помощ в нужда, така и укор и назидание, в случай на грубо нарушение на правилата.

Веднага след края на премиерния епизод на “Игри на волята” се завръща и официалният подкаст на предаването - “След игрите”, който ще зарадва своите фенове с ново студио и нов водещ - една от най-добре представилите се жени в историята на “Игри на волята България” - Ваня Запрянова. Нейни специални гости ще бъдат двама от най-изявените и поляризиращи участници от сезон 5 - Мартин Николов-Елвиса и Денислава Велкова.

На крачка от успеха: жените, които бяха най-близо до победа в "Игри на волята"

Не пропускайте вълнуващият старт на “Игри на волята” 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти