Новият сезон на ,,Игри на волята" е тук! Ето кога започва и какво да очакваме

Новият сезон на най-мащабния риалити формат в България – „Игри на волята" ще стартира на 14 септември. Зрителите ще видят премиерните епизоди  на 14 и 15 септември (събота и неделя) от 20:00 часа в ефира на NOVA. Шестият сезон на екстремното предаване ще се излъчва от понеделник до събота от 20:00 часа. 40 нови участници разделени в пет племена ще влязат в грандиозен сблъсък още с влизането си във формата, а битките ще се провеждат на три чисто нови арени.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Водещите на „Игри на волята" Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха в „Здравей, България" какво ще гледат зрителите  - напълно различен сезон сред дивата красота на северното Черноморие и епични битки на Арената. Станаха ясни какви са очакванията и на любимия екранен тандем, който ще посрещне новите претенденти за наградата от 100 000 лв. „Очаквам още по-висок рейтинг, и най-вече още повече доволни зрители – това е най-важното", сподели Ралица Паскалева, а Димо Алексиев я допълни с възможността почитателите на формата „да могат да видят тази красота, която е тук на север и да се получат хубави битки, които наистина да заинтригуват хората, които ги гледат".

Най-вълнуващите моменти на Дени в "Игри на волята"

Този сезон новите герои в „Игри на волята" ще се потопят в суровия и вълнуващ свят на Дивия север. Отвъд невероятната красота, те ще се сблъскат с най-тежките условия за живот и оцеляване в историята на формата. Кастинг битките за влизане в сезон All Stars също продължават с пълна сила, а на Арената ще се завърнат едни от най-големите любимци на феновете на „Игри на волята".

Кои участници останаха приятели след "Игри на волята" 5

Ще се завърне и официалният подкаст на „Игри на волята" – „След Игрите". Дигиталната поредица ще срещне феновете на екстремното риалити с най-интересните участници от шестия сезон.

Кой ще спечели „Игри на волята 6" и през какви трудности трябва да премине,за да стигне до мечтаната награда? Гледайте екстремното риалити от 14 септември по NOVA.

Щастливите моменти на Елия и Вальо от "Игри на волята" в очакване на бебето

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти