Нови кандидати за Къщата на Big Brother разкриват себе си

Нови четири кандидати се борят за място в Къщата на Big Brother. Това са боксьорът с рап талант Ивайло, майката на пет деца Живка, младата актриса Евру и талантливата поетеса Десислава. Зрителите имат възможност да подкрепят един от тях в приложението на NOVA PLAY до 12:00 часа на 5 октомври (събота).

Последната седмица от гласуването включва четири личности с интересни житейски истории. 46-годишната Живка от Разград е майка на пет деца и баба на трима внуци. Тя иска да влезе в най-популярната къща в България, за да привлече внимание към свой личен проблем, свързан с едно от децата ѝ.

биг брадър
Снимка: NOVA

Единственият мъж в групата е рапърът Ивайло от Плевен. В момента той е необвързан, но не изключва да намери любов в Къщата.

биг брадър
Снимка: NOVA

Необвързани са и другите две дами в групата - Евру и Десислава. Деси е поетеса и хиляди последователи следят творчеството й в социалните мрежи.

биг брадър
Снимка: NOVA

22-годишната актриса Евру говори открито за отношенията между мъжете и жените и за една от най-тежките загуби в живота си.

Победител във втората седмица от гласуването е 22-годишният Георги Трифионов от Монтана, който се представя като млад милионер с успешен бизнес. Във финалния етап той ще се изправи срещу водача от първата седмица - модела от София Бо и събралия най-голямо одобрение от третата група - Десислава, Живка, Ивайло или Евру. Финалното гласуване ще бъде на 6 октомври (събота) и ще продължи 24 часа. Кой е победителят, който ще прекрачи прага на Къщата на Big Brother, ще разберем по време на премиерния епизод на 8 октомври от 21:30 часа по NOVA.

Дългоочакваното завръщане на едно от най-култовите предавания в българския ефир - Big Brother, силно развълнува феновете на формата. В най-обсъжданата къща ще влязат 16 ярки личности, представляващи различни обществени групи. В новия сезон зрителите ще имат повече власт от всякога, а шоуто ще посрещне още талантливия Башар Рахал и ослепителната Алекс Богданска, които ще влязат в ролята на водещи на социалния експеримент.

Кой е вашият фаворит от втората седмица - Десислава, Живка, Ивайло или Евру? Гласувайте в приложението на NOVA PLAY.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти