Елена Виан - новата „Мис България Вселена“, която пренаписва правилата

корона
Снимка: iStock

Елена Виан е новата „Мис България Вселена“. Тази 33-годишна майка и артист не само привлече вниманието на журито със своята нестандартна визия, но и направи силно впечатление с присъствието и личността си. Червенокосата красавица притежава уникален чар, който се дължи не само на физическата ѝ привлекателност, но и на увереността, с която представя себе си като модерна и независима жена.

Елена е далеч от стереотипите на типичната участничка в конкурс за красота. Със своите ярки татуировки, ярка червена коса и фактът, че е майка на 5-годишно момиче, тя предизвика редица коментари в социалните мрежи. Някои онлайн потребители се изненадаха от нетипичния ѝ външен вид, но това само подчерта промените, които настъпват в света на конкурсите за красота. Новите правила на „Мис Вселена“ позволяват на жени с всякакви форми, възраст и лични истории да участват – включително майки, транссексуални жени и дори такива със синдром на Даун.

Тъй като е талантлива дизайнерка, Елена сама ще изработи и тоалета, с който ще се появи на международния финал в Мексико. Впечатляващият й стил и артистичност са очевидни както на сцената, така и в личния ѝ живот, а това я прави идеална представителка на България за престижния конкурс. Познанията ѝ за мексиканската култура и особено за Деня на мъртвите са също фактор, който впечатли журито по време на финалната вечер.

С избора на Елена Виан за нова „Мис България Вселена“, светът на красотата у нас вече не е същият. Тя олицетворява модерната жена – силна, самоуверена и готова да нарушава правилата в името на истинската красота. Очакваме с нетърпение нейното представяне на световната сцена в Мексико!

По време на конкурса бяха титулувани още хубавици. С титлата „Мис Свят България“ бе удостоена Елвира Йорданова от Русе. Тя е инфлуенсър, обича пътуванията и спорта.

Биляна Писова бе избрана за "Мис София". Красавицата, която участва в актуално в момента риалити предаване, пребори конкуренцията на 15-те момичета в конкурса.

21-годишната брюнетка от Благоевград бе представена с перфектни мерки 90-65-90 и с височина от 176 см.

По традиция българските победителки за най-реномираните световни формати, се определят от експертно жури, включващо компетентни представители на лайфстайл средите и родния шоубизнес, част от които: Венета Кръстева - лицензиант на Мис Свят и Мис Вселена за България и продуцент на конкурса, Мариана Микели Mad Mood Milano Fashion Week, Пламен Мирянов, Мис Свят България 2017 Вероника Стефанова, Мис Вселена България 2023 Юлия Павликова, дизайнер Юлия Салакина и Мистър Свят България 2024 Михаил Ситев.

Прочетете още: 

Елена Виан - новата „Мис България Вселена“, която пренаписва правилата

Актуално

Свободно време

Елена Виан - новата „Мис България Вселена“, която пренаписва правилата

Елена Виан е новата „Мис България Вселена“. Тази 33-годишна майка и артист не са...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти