Николай, Веселка и Анджела са застрашени от изгонване в Big Brother

NOVA
Снимка: NOVA

Първите номинирани участници в Big Brother са ясни. След като еротичният модел Анджела получи служебна номинация за неспазване на правилата, към нея се присъединиха разносвачът на храна Николай и plus-size моделът Веселка. Те бяха номинирани от агент “Енигма” Петър след вот на зрителите в приложението NOVA PLAY.

Тайният агент в Къщата се справи отлично с изпълнението на още една от своите секретни задачи. В опит да саботира седмичната мисия, Петър успя да допринесе за загубата на допълнителни 15% от бюджета за следващата седмица. Парите на участниците продължиха да се топят и в другата специална игра, след като забавният Георги и бившият свещеник Марио бяха санкционирани с 20%.

NOVA
Снимка: NOVA

Опознаването между съквартирантите продължи със споделяне на лични преживявания. Бизнесменът Радо и актрисата Ивонне впечатлиха с провокативни разкрития за интимния си живот, а гореща история, свързана с музикалната суперзвезда Енрике Иглесиас, предизвика благородна завист у някои от обитателите на Къщата.

NOVA
Снимка: NOVA

Зрителите на Big Brother ще имат възможност да гласуват за спасението на номинираните Веселка, Анджела и Николай в приложението NOVA PLAY, а резултатите от вота ще бъдат обявени на живо в първия лайв на предаването утре вечер. 

Кой ще бъде спасен по волята на зрителите и кой ще бъде отлъчен от най-обсъжданата къща в България, ще разберете в Big Brother в събота, 12 октомври, oт 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Николай, Веселка и Анджела са застрашени от изгонване в Big Brother

ТВ лица

Свободно време

Николай, Веселка и Анджела са застрашени от изгонване в Big Brother

Първите номинирани участници в Big Brother са ясни. След като еротичният модел Анджела получи слу...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти