Николай от Big Brother: Имах връзка с по-възрастна жена. Ивонне е готина.

Участието за разносвача на храна Николай в Big Brother приключи след вчерашния първи елиминационен лайв, в който той се изправи срещу провокативната Анджела и plus size модела Веселка.

Въпреки че напусна Къщата първи, алфа мъжкарят Николай се превърна в един от най-обсъжданите участници в новия сезон на Big Brother. 23-годишният съквартирант прикова вниманието към себе си с голямата заявка, че е плейбой във визитката си, с отношенията си с шармантната Ивонне Тихина и с десетките дами, които споделят в ТикТок съобщения, които са получили от него. Всички тези теми Николай коментира в първия епизод на официалния подкаст на Big Brother “Голямата Сестра”.

Кои са новите участници в Big Brother 2024

Пред водещата Елена Сергова Николай коментира темата, която го превърна във вайръл сензация в ТикТок. Десетки момичета публикуваха чатове с него, в които се вижда, че той им е писал многократно и настъпателно, въпреки че те не отговарят. Публикуването на чатове с него се превърна в тренд в социалните мрежи, за който той разбра в студиото на “Голямата сестра”. Николай остана безмълвен, но обеща да отговори на всяка една от тях и да извади чатове и от своя страна.

В “Голямата сестра” Николай коментира и флирта си с актрисата от Монако Ивонне, която е над 20 години по-голяма от него. Той сподели, че ѝ симпатизира и разкри, че доскоро е имал връзка с по-възрастна жена. Тя обаче много го е ревнувала от други жени и връзката им е приключила.

Николай разказа, че най-много е симпатизирал на еротичния модел Анджела. Той смята, че тя и Ивонне могат да спечелят Big Brother. В подкаста “Голямата сестра” той коментира и потенциалната връзка между Теодора “Беба” Янева и Виктор Ангелов. Николай е на мнение, че бившата гимнастичка използва културиста и всъщност има приятел навън.

Как реагира Николай когато научи, че Петър е агентът на зрителите “Енигма”? Истинският Николай ли видяхме във визитката му за Big Brother? Готов ли е за сериозна връзка и за деца?

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok 

Николай от Big Brother: Имах връзка с по-възрастна жена. Ивонне е готина.

Актуално

Свободно време

Николай от Big Brother: Имах връзка с по-възрастна жена. Ивонне е готина.

Участието за разносвача на храна Николай в Big Brother приключи след вчерашния първи елиминационе...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти