Никога не сме по-близо до Бог, отколкото когато сме креативни

Фредрик Харен - един от най-влиятелните и вдъхновяващи лектори в света на творчеството и иновациите - идва в България, за да разкаже повече за глобалното творчество, креативността в бизнеса и защо е важно да преразгледаме концепцията си за единна фирмена култура, която надхвърля географските граници и движи глобалния успех.

Фредрик Харен е част от топ лекторите от световен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие е Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

Сред първите трима обявени до момента експерти са още Адам Мендлър и Хийт Слоунър, които чрез вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти ще дадат нова перспектива за личностно и кариерно развитие.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК 

Фредрик е експерт по бизнес творчество и автор на десет книги, включително The Idea Book, която е обявена като една от „100-те най-добри бизнес книги на всички времена“. Като световен лектор, поканен да говори пред лидери в повече от 70 държави за важността на бизнес креативността, промяната и глобалното мислене, той е един от малкото, които се гордеят с приза „Награда за международни посланици“ от Global Speakers Federation.

През своята 20-годишна професионална кариера Харен е вдъхновил милиони хора да станат по-креативни и да погледнат на света по нов начин. С тема от личния живот, съсредоточена около „Човечеството към силата на идеите“, той вярва в потенциала на човечеството и безкрайната сила на човешкото творчество.

ПОВЕЧЕ ЗА ФРЕДЕРИК ХАРЕН ПРОЧЕТЕТЕ ТУК  

Вдъхновени се от прозренията на Фредрик, съставихме списък от 10 прекрасни мотивиращи мисли:

1. Важна ли е креативността във вашата работа? Дори счетоводителите казват „Да“!

2. Не трябва да се смеем на някого, когато представя идея. Първо слушайте, за да разберете защо смята, че това е добра идея.

3. Опитът е скъпо и ценно съкровище, но като всички ценни съкровища, той също може да попречи на хората да мислят ясно и трезво.

4. Ние никога не сме по-близо до Бог, отколкото когато сме креативни.

5. Смятате ли, че вашата компания прави достатъчно, за да развие креативността на своите служители?

6. Кое е най-креативното нещо, което можете да направите като лидер?

7. Предизвикателство не е бързината на промяната, а човешката неприязън към промяната.

8. Лидерите, които насърчават креативността, насърчават растежа.

9. Правилното количество на въпроси е полезно, тъй като гарантира, че правим нещата по правилния начин и поради правилната причина.

10. Идея минус възприятие се равнява на способността ви да видите, че светът се е променил.

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата. 

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти