Няма такова момиче! Гери Баева, която ни зарежда с мечти и мотивация

Няма такова момиче! Гери Баева, която ни зарежда с мечти и мотивация
Снимка:

„Казвам се Гергана Баева и съм щастлива и обичана жена и майка, бизнес ентусиаст с голяма доза позитивизъм във всяко начинание, идеен генератор и сбъдващ мечти човек“, пише тя за себе си. 

Екипът на Edna.bg можем да допълним, че тя е още нестихваща енергия, широка усмивка и един от най-прекрасните гласове, които сме чували като комплимент към сияйните й очи.

Гери е създател и собственик на бранда салони за красота COCO Nail House, кулинар-ентусиаст и създател на съдържание в социалните мрежи под името beyond the yummy. 

А Edna.bg имаме удоволствието да споделим, че тя ще разкаже повече за своя професионален път и ще даде ценни съвети и на всички дами, които се регистрирате и дойдете на специалното събитие, което организираме и ви каним на него - "Историите на Edna жена: Пътят към успеха". То ще се проведе на 15 октомври 2024 г. между 18:00 и 20:30 ч. в  Event Space 2020, гр. София. 

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО ТУК

Събитие
Снимка:

Открехваме малко за нея отсега: 

Тя е момичето двигател зад CОСО Nail House и още много други проекти. Влагаща много любов към всичко, което прави, през 2015 г. решава да напомни на дамите: „Превърнете грижата за себе си отново в удоволствие!"

Думи, които се превръщат в нейна цел и мисия, изразени в бранда COCO. Движещата сила, заради която красотата придоби други размери. И това се случи именно благодарение на безпогрешния нюх на Гери и факта, че успя да събере толкова COCO момичета на едно място.

Пет години по-късно – 2020 година се оказва ключова за нея, поставяйки началото и на пространство за споделяне на кулинарни идеи по един красив и разбираем начин -  beyond the yummy.

„Обичам да изследвам нови места, да създавам спомени, понякога ми е нужна само глътка въздух и красива гледка за усмивка. И неспасяемо обичам да гледам кулинарни предавания.  А готвенето – галено го наричам моята терапия! 

Да се чувстваме щастливи и енергични, да ни създава емоции и спомени, да ни връща към преживяни пътешествия или в бабината кухня – вярвам, че храната може да ни даде точно това. И не е нужно да прекарваме часове наред в приготвянето на изискани, екстравагантни или скъпи ястия – всъщност точно обратното!

Храната е жива и всеки може да експериментира в кухнята, само трябва да го иска. Ако пък не може, съм насреща за вдъхновение в готвенето, с полезен, лесен, достъпен, без много суетене, но с красив, често здравословен и вкусен резултат. Тук няма да срещнете заклейняване на едни продукти и задължителни режими. Ще има всичко – от бяла захар, през въглехидрати и заместители на сладкото за хора със здравословни проблеми като мен самата. Идеите ще са от цял свят, предимно сезонни продукти, трикове и техники за улесняване на всеки един от нас“, пише тя.

Но как успява да жонглира между всичко?

За Edna.bg открехва: „Спазвам баланса като правя нещо за себе си“.

С какви невероятни истории има да ни зареди и вдъхнови Гери, ще разберете само ако се запишете на събитието на 15 октомври.

Събитие
Снимка:

Припомняме, че специални гости ще бъдат:

  • Красимира Хаджииванова - блогър и съосновател на платформата „Майко Мила
  • Проф. д-р. Даниела Илиева - изпълнителен директор на Фондация "Право и Интернет". Открийте повече за нея ТУК
  • Гергана Баева - създател и собственик на COCO Nail House, позната в социалните мрежи и под името beyond the yummy.

Водещ пък е Христо Калоферов -  известният журналист от NOVA и водещ на „Новините на NOVA“. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - ЧУЙТЕ ИСТОРИИТЕ ИМ И СЕ СРЕЩНЕТЕ С ТЯХ! 

Събитието на Edna.bg "Историите на Edna жена: Пътят към успеха" се осъществява с подкрепата на нашия генерален спонсор VISA и тяхната инициатива SHE'S NEXT България за която може да разберете повече тук, както и с нашите основни спонсори от MINI, верига магазини "Рени" и JTI.

Събитие
Снимка:

Няма такова момиче! Гери Баева, която ни зарежда с мечти и мотивация

Вдъхновяващо

Свободно време

Няма такова момиче! Гери Баева, която ни зарежда с мечти и мотивация

„Казвам се Гергана Баева и съм щастлива и обичана жена и майка, бизнес ентусиаст с гол...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти