Създадено за Tchibo Espresso

Незабравимо преживяване за истинските ценители на кафето

Незабравимо преживяване за истинските ценители на кафето
Снимка: Tchibo Espresso

Как определяте себе си - като любители или като ценители на кафето? Въпросът не е подвеждащ. И в двата случая вие издигате кафето над всички останали напитки и можете да различавате неговите нюанси и интензитет.

Ценителите обаче имат едно основно предимство - абсолютно винаги търсят най-доброто кафе изживяване и никога не правят компромис с него. Независимо дали го пият у дома, на гости, или в заведение, те винаги очакват и изискват съвършени вкус, текстура и аромат. 

Снимка: iStock/Getty Images

Има култури, в които кафето е със статут на национална гордост. Но не е нужно да си италианец, за да се наслаждаваш на отлично кафе. Дори смятаме, че е жизнено важно да търсиш удоволствие и изненадващо добри блендове, създадени от майсторските ръце на производители извън границите на Ботуша.

В света на кафето, Tchibo е бранд, който знае как да впечатли дори и най-взискателните ценители. Tchibo е компания, която обединява немското качество с италианската кафе традиция, за да създаде кафе продукти, които правят всяка чаша специална.

Нямаме търпение да ви разкажем малко повече за любимите ни Tchibo продукти, които преоткрихме това лято. Приемете следващите редове като искрена препоръка от хора, които въздигат пиенето на кафе на пиедестал.

Северна Италия във вашата чаша

Снимка: Tchibo Espresso

Ако сте почитатели на северноиталианското еспресо, Tchibo Espresso Milano Style е вашият идеален избор. Това кафе предлага мек и богат вкус с нотки на шоколад, които ще ви пренесат направо в сърцето на Милано.

Внимателно подбраните зърна преминават през елегантен процес на изпичане, който извежда на преден план лек плодов привкус, завършен с тъмни шоколадови нотки. Този процес не само запазва автентичния вкус на кафето, но и създава изискан аромат, който ще изпълни всяко помещение и ще ви накара да се почувствате като в уютно италианско кафене.

Tchibo Espresso Milano Style е идеално за онези, които ценят традицията и искат да се насладят на истински автентичен еспресо вкус

Потопете се във вкуса на Южна Италия

За тези, които предпочитат по-интензивния и богат вкус на южноиталианското еспресо, Tchibo Espresso Sicilia Style е блендът, който трябва да опитате. Това кафе е съчетание от най-добрите сортове Арабика и висококачествена Робуста, които преминават през усъвършенстван процес на изпичане.

Резултатът е кафе със силни, тъмни нотки и плътен аромат, което ще ви възнагради с кадифено фин каймак. Всяка глътка от него е истинско удоволствие за сетивата.

Това е кафе, което обединява в себе си топлината на жаркото слънце и страстта на хората, които го произвеждат.

Перфектно е за започване на деня с енергия или за наслада след вечеря, когато искате да се поглезите с нещо специално. Добавете към него малко захар или го изпийте чисто, за да усетите неговата дълбочина.

Кафе за всички настроения

Снимка: Tchibo Espresso

Има дни, в които искате нежно лате, а в други моменти мечтаете за ароматно кафе крема. За тези, които обичат разнообразието, Tchibo Variazione е перфектният избор. Кафето е плътно и ароматно, което го прави идеално за приготвянето на различни кафе специалитети с мляко.

С Tchibo Variazione можете лесно да експериментирате и да създавате своите собствени кафе шедьоври у дома. От нежно и пухкаво капучино до изкусително макиато или екзотично флорентино – възможностите са безкрайни. Кафето ви ще бъде винаги с наситен вкус и аромат, който ще напомня за уютните моменти, които споделяте с близките си.

Интензивно кремообразно изживяване

Снимка: Tchibo Espresso

Ако обичате интензивния и кремообразен вкус на кафето, Tchibo Caffè Crema Intense е точно за вас. Това кафе е създадено за вашата автоматична кафемашина, като съчетава само най-добрите зърна, преминали през внимателен процес на изпичане. Този специален метод на изпичане извлича най-добрите и отличителни качества на кафе зърната, разкривайки интензивния характер на кафето и неговите нежни шоколадови нотки, които ще ви накарат да се влюбите в него още от първата глътка.

Tchibo Caffè Crema Intense е създадено за онези, които търсят наситен и дълготраен вкус с кадифена текстура. Тази изкусителна комбинация от аромати и нежен каймак ще ви пренесе в свят на истинска кафе наслада.

Божествена чаша кафе с натискането на един бутон

Снимка: Tchibo Espresso

Серията кафемашини Tchibo Esperto 2 Caffè е истинска находка за тези, които обичат прясно смляно кафе с изключително качество. Тази компактна и модерна машина разполага с технологията "Intense+", благодарение на която можете да регулирате интензивността на кафето според вашите предпочитания.

Безшумната мелачка, изработена от висококачествена неръждаема стомана, е истински благодат за ушите ви сутрин. А с функцията EasyClean и автоматичната програма за отстраняване на котлен камък, поддръжката на тази кафемашина е лесна и удобна.

Tchibo Esperto 2 Caffè е царица на отличното кафе - не е капризна, но за сметка на това изключително ефективна.

Участвайте в игра за супер награди

Снимка: Tchibo Espresso

Лятото е сезон на силни емоции, преживявания, аромати и вкусове. Tchibo предлага кафе, което е създадено да съпътства тези летни моменти. Независимо дали сте на плажа, в планината или у дома, Tchibo гарантира, че август ще бъде най-запомнящият се месец през тази година.

За да направим за вас това лято още по-специално, каним всички любители на кафето да участват в нашата игра и да спечелят 4 кафе комплекта Tchibo.

Участвайте ТУК и се насладете на истинско кафе удоволствие.

Играта приключи! 

Честито на печелившите И.В., Г.Д., А.И. и В.Ж.

Очаквайте организаторите да се свържат с вас относно получаване на наградите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти