Ние избираме кой да бъде първия участник в Big Brother! Ето как

За първи път в историята на Big Brother в България, зрителите имат възможност да определят един от участниците в риалити формата. С онлайн гласуване в nova.bg и платформата NOVA PLAY публиката може да определи кой да прекрачи прага на най-коментираната къща у нас. Избраникът ще бъде обявен на 8-и октомври по NOVA, когато шоуто ще се завърне отново в телевизионния ефир.

Дванадесет ярки личности ще се борят за вота на зрителите, водени от силното желание да станат част от легендата Big Brother. Те ще са разделени в три групи, като всяка една от тях ще излъчи по един финалист. Тримата водещи претендента ще се изправят един срещу друг в решаващ финален вот, който ще продължи 24 часа.

Гласуването в nova.bg за първата група от потенциални съквартиранти в неповторимия социален експеримент вече е отворено. Тя включва четири ярки личности - биволарят Александър, фармацевтката Силвия, моделът Бо и “безработният инфлуенсър” Севдалин. Всеки един от зрителите на предаването може да подкрепи своя фаворит до 12:00 часа на 21-ви септември.

Александър е на 28 години от Стара Загора. Той е биволар във фермата за биволи на семейството му. Необвързан е и не изключва да намери любовта в Къщата. Обича българските традиции, а най-верните му клиенти са бабите. Единствената дама в групата е 53-годишната Силвия, която е фармацевт от Враца. Професията ѝ обаче не трябва да подвежда - тя вярва в теорията, че човек може да се лекува само със силата на светлината и дори практикува такова лечение. Иска да влезе в Къщата, за да предаде знанията си на всички съквартиранти. Севдалин се определя като “безработен инфлуенсър” и като човека с най-грозни и провокативни татуировки в България. Той има голям опит в любовта и говори откровено за това. За разлика от него Бо, който е модел на 20 години от София, няма никакъв опит в любовта. Той има големи успехи в работата си на международно ниво. Бо често шокира с визията си и говори критично за младите хора в България.

Какво се случва днес със съквартирантите от първи сезон на "Биг Брадър"?

Big Brother, предаването поставило основите на риалити форматите в България, се завръща в ефир на 8-и октомври от 21:30 часа по NOVA. Емблематичното шоу обещава вълнуващ нов сезон с 16 съквартиранти, които ще прекрачат прага на Къщата и ще се впуснат в приключението на живота си.

Гласувайте за своите любимци на nova.bg и в платформата NOVA PLAY и изберете кой ще е първият обитател на Къщата. Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти