Не жена, а чудо: Сара Рати - пионер в устойчивата мода

С над три десетилетия опит, тя не само революционизира модната индустрия, но и вдъхновява хората по целия свят с посланието, че устойчивостта трябва да заема значимо място и в личния, и в професионалния живот. Това е Сара Рати, водещият дизайнер новатор за устойчива мода, известна със своя подход към етичните практики.

Пионер в устойчивата мода и застъпник за личностно развитие, изявен лидер по екологична устойчивост, Сара е участник в много събития, сред които и тези на United Nations’ COP26, Fashion Africa, 'V&A' и много други.

А сега идва в България, тъй като е част от топ лекторите от световен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие е Future Forum , организирано от NOVA и Webit.

Сред обявени до момента експерти са още Адам Мендлър и Хийт Слоунър, Фредрик Харен, Д-р Макс МакКиоун и Аш Дайкс, които чрез вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти ще дадат нова перспектива за личностно и кариерно развитие.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК  

Опитът на Сара подчертава отдадеността й да образова и вдъхновява аудиторията по разнообразни теми свързани с устойчивостта и личностното израстване.

ПОВЕЧЕ ЗА САРА РАТИ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК 

Моднатa дизайнерка е известна с иновативната си естетика и използването на естествени и модерни материали. Като визионер в областта, Сара е повлияла значително на модната екосистема, като е пионер в съзнателния дизайн чрез творчество, бизнес стратегия, устойчиви вериги за доставки и стратегически търговски партньорства. С богат опит като лидер в дизайна, Сара си сътрудничи с глобални марки в секторите на модата, дома, красотата и благосъстоянието. 

Тя се отличава с художествена режисура, дизайн, стил и създаване на завладяващи клиентски изживявания. Нейният динамичен подход трансформира стратегията в осезаеми резултати, включващи разработване на продукти, визуална идентичност, маркетинг и комуникация. 

Сара си партнира с многобройни престижни имена в индустрията, включително Levi's и Liberty's, и работата й е спомогнала на водещи брандове по света като Browns, Selfridges, Harrods, Harvey Nichols, Isetan, Mitsukoshi, Joyce, Nordstrom, Whistles, Anthropologie, Urban Outfitters, както и като онлайн платформи като Yoox и Net-a-Porter. 

Страстен защитник на околната среда, Сара е посветена на насърчаването на холистичен подход за осъзнато модно бъдеще. Нейните пионерски усилия в зелената мода и устойчивия стил я позиционират като водеща фигура в модната и креативната индустрия. Сара черпи от богатия си опит, за да си сътрудничи и да съветва относно устойчив, регенеративен дизайн, творческа стратегия идобри практики. 
Нейните лекции включват:

    • Баланс между работа и личен живот - Стратегии за поддържане на баланс между професионалните отговорности и личния живот.
    • Задаване на цели и постигането им - Как да си поставяте SMART цели и да създавате конкретни планове за действие.
    • Личностно развитие - Стратегии за постоянен и траен резултат.

Не пропускайте да бъдете вдъхновени от трансформиращите идеи и практически стратегии на Сара Рати.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК 

Повече за Future Forum
Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата. 

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти