НА ЖИВО днес: Специална тайна мисия очаква Петър - агент „Енигма“

Специална тайна мисия очаква Петър - агент „Енигма“, по време на днешното ексклузивно включване на живо от Къщата в NOVA PLAY. Какви ще бъдат последствията от нея, предстои да стане ясно в 16:00 ч.

В момента в платформата е активна анкета, която ще реши посоката на тайната мисия. Зрителите могат да гласуват с кого да влезе в конфронтация Петър до 16:00 часа, като това може да има отражение върху живота на всички в Къщата и да повлияе на предстоящите номинации.

Кои са новите участници в Big Brother 2024

Онлайн включванията от Къщата дават възможност на зрителите да опознаят още по-добре участниците в култовото риалити. Те се провеждат всеки понеделник от 16:00 до 18:00 ч. В платформата NOVA PLAY. От вчера е наличен и новият епизод на подкаста „Голямата сестра“ с втория отпаднал по волята на зрителите съквартирант - ексцентричната Кристи.

Гледайте Big Brother от вторник до петък от 22:00 ч. и в събота от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Гледайте епизодите на “Голямата сестра” в Nova PlayVbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във FacebookInstagram и TikTok.  

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти