Млади и красиви: Нови 4 кандидати се борят за място в Big Brother 2024

Нови 4 кандидати се борят за място в Къщата на Big Brother. Това са 22-годишният милионер Георги, лъчезарната Александра, бившият модел и магнит за жените Иван и ексцентричната Ния. Зрителите имат възможност да подкрепят един от тях чрез онлайн гласуване на nova.bg и платформата NOVA PLAY до 12:00 часа на 28 септември.

Участниците от втората седмица се обединени около темата за любовта. Първият сред тях е Георги, който е на 22 години и живее в Милано. Той има собствен бизнес и се определя като “млад милионер”. Говори няколко езика и се гордее с всичко, което е постигнал.

Big Brother
Снимка:

30-годишният Иван от Варна също има големи професионални успехи в модния бизнес. Бившият модел говори окрито за недостатъците на модната индустрия в България.

биг брадър
Снимка: NOVA

Вечно усмихнатата Александра е козметик и живее в Антверпен. Без притеснение, тя разказва забавни случки от живота си и е убедена, че чарът ѝ може да спечели всеки мъж.

биг брадър
Снимка: NOVA

Втората дама от групата е 29-годишната маркетинг мениджърка Ния. Тя откровено признава, че късно е открила сладката страна на живота, но сега ѝ се е отдала напълно.

биг брадър
Снимка: NOVA

Победител в първата седмица на гласуване стана моделът от София Бо. 20-годишният фаворит на зрителите ще се бори с победителите през следващите две седмици. Финалното гласуване ще бъде на 5 октомври и ще продължи 24 часа.

биг брадър
Снимка: NOVA

Кой е победителят, който ще прекрачи в Къщата на Big Brother, ще разберем по време на премиерния епизод на 8 октомври от 21:30 часа по NOVA.

Завръщането на Big Brother е едно от най-дългоочакваните събития в ефира тази есен. Хитовото предаване, което постави основите на риалити форматите в България, ще прикове вниманието на зрителите с 16 ярки нови съквартиранти. Вълнението от старта ще допълнят и новите водещи - Башар Рахал и Алекс Богданска.

Кой е вашият фаворит от втората седмица - Георги, Ния, Александра или Иван? Гласувайте на nova.bg и в платформата NOVA PLAY.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Прочетете още: 

Млади и красиви: Нови 4 кандидати се борят за място в Big Brother 2024

Актуално

Свободно време

Млади и красиви: Нови 4 кандидати се борят за място в Big Brother 2024

Нови 4 кандидати се борят за място в Къщата на Big Brother. Това са 22-годишният милионер Георги,...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти