Мартин след "Игри на волята": "Денислава ме надигра!"

Изненадата на сезон 5 на “Игри на волята” Мартин Николов - Елвиса гостува в подкаста “След Игрите”, където разкри любопитни подробности от участието си в риалитито.

Той завърши на впечатляващото 3-то място, което определя за свой голям успях и споделя, че най-големият му страх е бил да не отпадне първи.

Елвиса разказа пред водещата Ива Иванова, че неговата бивша любима Емануела го е накарала да се запише за “Игри на волята”.

Бизнесменът отговоря в “След Игрите” за първи път на нападките на поп-фолк певицата, която има редица обвинения срещу него - включително, че лъже за финансовото си състояние.

марто елвиса
Снимка: След Игрите

В “След Игрите” Мартин разкри, че с Виолета не са си говорили след края на формата. Той все пак я определи като колоритен образ и откровен човек, с когото е удоволствие да се играе.

За дъщеря ѝ Денислава обаче беше доста по-остър и разказа защо не поддържа повече контакт с нея. Елвиса сподели откровено защо смята, че Денислава е единственият участник, който го е надиграл.

Мартин разказва още как е контролирал и манипулирал съплеменниците си, защо определя играта на Мастагарков като “безлична и безхарактерна”, би ли участвал в All Stars и защо не иска да играе срещу силни противници на Арената.

Гледайте епизодите на “След Игрите” в Nova PlayVbox7 и YouTube

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол