Любов се заражда в Къщата на Big Brother (ВИДЕО)

Първи любовни искри прехвърчаха в Къщата на Big Brother. Културистът от Бургас Виктор Ангелов показа открито привличането си към бившата гимнастичка Теодора “Беба” Янева. Тя също не е безразлична към чувствителния мъжкар. Как ще се развият отношенията между тях, предстои да разберем в следващите епизоди на култовото риалити.

В Къщата не закъсняваха и първите скандали за храна.

Във вихъра на емоциите бяха ексцентричният Георги и провокативната Анджела, а темата на спора им беше мусаката без лук на гласовития карлуковец.

Big Brother
Снимка: NOVA

Причината за избухливостта на Анджи бързо стана ясна - тя разкри пред поп фолк дивата Атижа и бившия свещеник Марио, че наскоро е загубила баща си.

Big Brother
Снимка: NOVA

Още в първия ден на престоя в Къщата участниците си позволиха и да нарушат правилата, за което бяха сурово наказани. Кристи донесе глоба от 5% на съквартирантите след като наруши правилника за сън в Къщата. Анджела получи служебна номинация след разговор с Петър за дискусията му с Big Brother в изповедалнята, а Ивонне намали бюджета с 25% след като обсъди потенциалния си избор за номинации.

Петър, който е агентът на зрителите “Енигма”, получи задача от зрителите да саботира предстоящата мисия на съквартирантите за бюджет. Това е решение на 67% от гласувалите в приложението на NOVA PLAY.

Ще успее ли агент “Енигма” да провали игрите за бюджет? Кого ще изберат да номинират зрителите чрез Петър след гласуването в приложението на NOVA PLAY? Как ще се развие флиртът между Виктор и Теодора?

Big Brother продължава в петък, 11 октомври, oт 22:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти