Създадено за Lilly Drogerie

Летни находки за капризни коси – виж какво да добавиш в козметичния антураж

Летни находки за капризни коси – виж какво да добавиш в козметичния антураж
Снимка: iStock

Ако се замислите, ще се убедите, че всеки сезон идва със своята собствена грижа. През зимата например най-много страда кожата на лицето и на ръцете ни, което ни кара да наблягаме повече на тези зони в козметичния антураж. През лятото обръщаме огромно внимание на грижата за тяло, защото искаме да имаме перфектен тен и тяло за плажа. Но пък косата, ах тази коса, ни е важна през цялото време – при преходните есен и пролет, има неприятната тенденция да пада, лятото я изтощаваме с редовната прическа ала „небрежен кок“ и многото излагане на слънце, а зимата сухият въздух и шапките си казват тежката дума.

С две думи – искаме и се стремим косата ни да е перфектна, независимо от сезона, все пак чувството да имаш #goodhairday винаги предизвиква вълна от доволство и поне едно селфи с едноименния хаштаг. Ако и вие като нас обожавате косата си и искате тя да е обгрижена и щастлива, доверете се на изпитаните ни съвети, защото с нашите приятели от Lilly Drogerie сме ви избрали най-яките шампоани и един бонус продукт, който задължително трябва да имате в шкафа в банята или в куфара за почивката.

За практичните

Снимка: Lilly Drogerie

Ако си на почивка или си прекарваш дните на жежкото време навън, си склонна по-често да миеш косата си. Тогава трябва да наблегнеш на мек шампоан, който е подходящ за ежедневна употреба, за да не я утежняваш и дразниш скалпа си. Чудесен за теб е HAIRMATE KISSY Шампоан за коса за ежедневна употреба, 250мл. 

Освен, че изглежда като бонбон, той ще се погрижи ефективно за тънката, увредена, чуплива и/или боядисана коса. В състава му ще откриеш коктейл от екстракт от плод питанга, масло от моринга, растителен кератин и корен от уяку, които подхранват косата, предпазват я от увреждане и предотвратяват косопада. Страхотно, нали?

За тези, които не обичат да губят

Снимка: Lilly Drogerie

Ако не приемаш леко дори и загубата на карти, не можем да си представим как реагираш, ако сваляш от четката по-голяма част от безценната си коса, отколкото си готова да преглътнеш, тогава DOORI Укрепващ шампоан против косопад с Черен чесън, 200мл. е твоят шампоан!

Неговата формула е безсулфатна и действа върху скалпа и структурата на косъма. Той не само редуцира косопада, а кара косата да расте по-бързо, без да я омазнява, утежнява и дразни.

За взискателните

Снимка: Lilly Drogerie

Ако си падаш по луксозните, богати текстури и пленителните аромати, ако се задоволяваш само с най-доброто и искаш всичко, то LEE STAFFORD ARGAN OIL FROM MOROCCO Подхранващ шампоан за коса, 250 мл. трябва задължително да влезе в козметичния ти антураж. Луксозният, дълбоко подхранващ шампоан овлажнява в дълбочина и придава страхотен блясък, оставяйки косата гладка и лесна за разресване, благодарение на безценното арганово масло.

Разбира се, важно е винаги след шампоана да използваме термозащита, особено ако искаме през лятото да сме със сияйна и здрава коса, така че за „десерт“ ти даваме и един бонус съвет – запаси се с невероятния OLIOSETA ORO DEL MAROCCO Термозащитен запечатващ спрей за мигновен блясък 100 мл. 

Снимка: Lilly Drogerie

Той ще засили блясъка, ще предпази косата от досадните накъсване и цъфтеж, като същевременно ще направи всеки косъм еластичен. Този ефект се постига благодарение на млечната киселина, която възстановява и изглажда повърхността на косъма и увеличава неговия блясък и пантенол, който хидратира косъма, спомага за предотвратяване на увреждането, подсилва изтънелите краища и увеличава блясъка.

Тези и други находки за суперска коса те очакват да ги вземеш и да заблестиш така, както само ти можеш – в най-близката Lilly Drogerie и онлайн на https://shop.lillydrogerie.bg/, разбира се!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти