Лекоатлетът Любослав Петров спечели място в седмия сезон на “Игри на волята”

Лекоатлетът и четирикратен републикански шампион Любослав Петров спечели сигурно място в седмия сезон на екстремното риалити “Игри на волята”. Той победи бронзовият медалист от петия сезон на надпреварата Мартин Николов-Елвиса в напрегнат кастинг двубой, който се реши на финалното логическо препятствие.

Любослав ще се присъедини към бодибилдърката Радостина Радева, инженера Милен Шуманов и MMA боеца Томи Борисов, които вече заслужиха своите място във формата.

Сблъсъкът между двамата претенденти включваше както морски, така и сухопътни елементи, а по-добрата физическа подготовка на лекоатлета му осигури комфортно предимство. Финалният пъзел се оказа сложна задача за Любослав, но въпреки това той успя да сбъдне мечтата си за участие в “Игри на волята”.

Племето на Храбрите, което тази седмица имаше право да участва в кастинг битката, сгреши в преценката си, избирайки Мартин-Елвиса за свой победител. Неговата загуба означаваше наказание за племето в предстоящата битка за територия и сериозно предимство за опонентите от Дръзките и Силните.

Ето всичко, което трябва да знаем за участниците в ,,Игри на волята" 6

Кой ще грабне Резиденцията, какво ще бъде наказанието на Храбрите и какво очаква Раду след отпадането на Караолис, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” в понеделник, 28 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Игри на волята“ 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити „След Игрите можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти