Криза в отношенията между Теодора и Виктор?

Новата седмична мисия в Big Brother ще тества волята на гладните съквартиранти, които до скоро бяха с ограничени провизии. Те успяха да си спечелят висок бюджет, а с него и доста привилегии за масата, но въпреки това отново ще трябва да ограничат консумацията си, защото тази седмица ще се изисква от тях да запазят теглото си непроменено.

Разбира се, активно участие и в новата мисия ще вземе агент „Енигма“, който довечера ще разбере как точно ще го направи по волята на зрителите. През изминалия уикенд те гласуваха в приложението на NOVA PLAY дали Петър трябва да напълнее или отслабне през настоящата седмица. Възложената му от зрителите мисията може да помогне на съквартирантите, но може и да им навреди, в случай, че те решат той да качи килограми.

И докато борбата с кантара и килограмите диктува емоционалния тон в най-популярната Къща в България, на фокус отново ще попаднат сложните отношения между бившата гимнастичка Теодора и културиста Виктор от Бургас. От началото на формата те са на приливи и отливи, но тази вечер напрежението помежду им буквално ще се реже с нож. Докъде ще стигне то и ще се отрази ли на останалите съквартиранти? - предстои да стане ясно от новия епизод на Big Brother тази вечер, веднага след „Игри на волята“ по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Гледайте епизодите на “Голямата сестра” в Nova PlayVbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във FacebookInstagram и TikTok.  

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти