Емоционални травми, токсични хора, безпокойство? Тези кристали ще ви помогнат

От незапомнени времена хората използват кристали за лечебни цели. Те са истинските съкровища на Земята - красиви, блестящи, родени от природата и с мисията да помагат дори и в днешните времета. 

Всеки кристал има своята енергия, която, когато канализират нашите енергийни нива, помагат, хармонизирайки. Как обаче да подберем адекватно кристалите според нуждите ни? Ето някои съвети:

Аметист - при стрес и лоши мисли

Прекрасният аметист се свързва с чакрите на короната и третото око, което го прави чудесен помощник при медитация. Може да заложите на него и ако стресът за вас е всекидневие и негативните емоции ви идват в повече на дневна база. Нещо повече - аметистът може да помогне за по-добра памет. 

Розов кварц - за повече любов и хармония

Неслучайно розовият кварц се свързва със сърдечната чакра. Неговата енергия ще възстанови баланса ни в сфери като любов, вътрешен мир и взаимоотношения. Той връща във вътрешния ни свят чувството за хармония, безусловна любов и доверие.

Безцветен (прозрачен) кварц - мощен детокс на всичко

Той е може би кралят на всички кристали. Безцветният кварц неутрализира негативни енергии от всякакво естество, като дори може да се превърне в мощен помощник за укрепването на имунната система и изхвърлянето на токсините. И още един бонус: ако имате килограми за сваляне, винаги го носете в себе си.

Тигрово око - тигърско самочувствие и вяра

Тигровото око е силен балансьор. То ще ви помогне да сте здраво стъпили на земята и да не губите връзка с реалността, каквато и да е тя. Ако имате проблеми с вярата в уменията си, сложете го още сега в джоба си.

Жадеит - добър късмет и финансов просперитет

Неслучайно наричат жадеита гуруто на късмета. Той привлича успеха, богатството и е верен помощник в любовта. Символ е на спокойствието и мъдростта. 

Прочетете още:

Емоционални травми, токсични хора, безпокойство? Тези кристали ще ви помогнат
Свободно време

Емоционални травми, токсични хора, безпокойство? Тези кристали ще ви помогнат

От незапомнени времена хората използват кристали за лечебни цели. Те са истинските съкровища на З...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти