По време на визитата в Австралия: Крал Чарлз III открито се пошегува с възрастта си

От самото си пристигане в Австралия за официалната кралска обиколка, крал Чарлз и кралица Камила успяха да завладеят публиката с откровеност, чувство за хумор и нескритата си любов към тази част на света. Кралят, който е на 75 години, не пропусна да се пошегува, като открито коментира възрастта си по време на речите си в Австралия.

С типичното си чувство за самоирония, той спомена, че са минали почти 60 години от първото му посещение в Даун ъндър, и подарява на австралийския парламент пясъчен часовник – символ на неумолимия ход на времето. Джо Аклънд от Мелбърн попитал краля „дали ще отиде да кара сърф или да плува на плажа Манли“.

28 неща, които крал Чарлз може, а ти не

Отговорът на краля е бил: „Ако бях по-млад“ – продължи Аклънд.

Обиколката, която включва посещения на редица австралийски забележителности, е първото официално пътуване на Чарлз като крал на Великобритания, и явно е заредена с емоции и признателност от негова страна. По време на срещите си с местните хора и с представители на австралийски институции, крал Чарлз не пропусна да отправи топли думи и коментари, което допълнително заздрави връзките между Обединеното кралство и Австралия.

Кралска диета: Ето любимите храни на крал Чарлз

Сред множеството ангажименти и официални срещи, Чарлз и Камила са в постоянно движение, като дори включиха еднодневна пауза, за да могат да си починат преди натоварените графици. Въпреки забързания темп на обиколката, двамата кралски представители изглеждат в добро здраве и отлично настроение, а техният престой на южния континент несъмнено ще остави ярък отпечатък в сърцата на австралийците.

Прочетете още:  

По време на визитата в Австралия: Крал Чарлз III открито се пошегува с възрастта си

Кралски новини

Свободно време

По време на визитата в Австралия: Крал Чарлз III открито се пошегува с възрастта си

От самото си пристигане в Австралия за официалната кралска обиколка, крал Чарлз и кралица Камила ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти