Създадено за TRESemme

Косата ти трябва да изглежда толкова професионално, колкото и всекидневието ти

Косата ти трябва да изглежда толкова професионално, колкото и всекидневието ти
Снимка: iStock/Getty images

Знаеш ли коя е онази тайна съставка, която превръща един човек в доказал се професионалист? Увереността. Онова вътрешно утвърждение, че можеш, знаеш и ще го направиш по най-добрия начин, защото обичаш професията си, цениш опита си и не те е страх да покоряваш нови и нови върхове.

Понякога обаче увереността ни изневерява. Като че ли напуска ума и душата ни и от огледалото сутрин ни гледа не вчерашното ни професионално “аз”, а едно несигурно, неуверено и… доста рошаво “аз”.

Да, точно така. Косата и прическата на жените играе много голяма роля в тяхната не само лична, но и професионална увереност. Ето защо ние имаме свои любими прически за различните моменти от деня, когато влизаме в различните си роли: небрежен отпуснат кок сутрин, добре оформена конска опашка през деня и спусната на вълни коса за вечерното събитие.

Снимка: iStock/Getty images

Всяка прическа ни носи различен тип увереност, различна енергия и ни вдъхновява да дадем най-доброто от себе си в това, което правим.

Разбира се, различните професии черпят вдъхновение от различни типове прически. Но нека дадем думата по тази тема на истински професионалисти: TRESquad PRO.

Снимка: iStock/Getty images

Това са 4 много известни дами, реализирали се в своята професия - Деница Стоянова, Ивелина Чоева, Симона Дянкова и Софи Маринкова. С подкрепата на TRESemme те разказват повече за своята професия, кога се чувстват наистина PRO и каква роля играе за увереността им добре поддържаната и оформена коса.

Деница Стоянова, модел, майка и пътешественик

Тя споделя, че се чувства PRO благодарение на богатия си опит и безупречния вид на косата си, който лесно постига със серията TRESemmé Keratin SMOOTH.

Ивелина Чоева - модел и креативен търговски мениджър в дамско списание

Ивелина споделя за себе си, че е амбициозен и упорит човек, но понякога среща трудности да укроти косата си. Постига го с помощта на серията TRESemmé Biotin REPAIR, благодарение на която и тя, и косата й се чувстват наистина уверени.

Симона Дянкова - златна олимпийска шампионка и треньор по художествена гимнастика

Упоритост, воля и вяра в успеха са помогнали на Симона да стане истински про в този толкова любим и красив, но труден спорт. След годините на активна състезателна кариера, през които е била на много стегнат висок кок, сега предпочита да носи косата си на опашка. Увереност й дават продуктите от серията TRESemmé Hydrate & PURIFY.

 Софи Маринкова - актриса

Професионалистът в нейната сфера се познава по отговорното отношение към ангажиментите и любовта, с която прави всичко. Чувства се добре, когато е в баланс със себе си и физически, и ментално, а косата играе основна роля за този баланс. Избира да се грижи за професионалния й вид с TRESemmé Keratin SMOOTH COLOR.

Сигурни сме, че TRESquad PRO ти вдъхна увереност и сила, нали! Винаги можеш да разчиташ на професионалните продукти за коса на марката, за да постигнеш стилен и вдъхващ увереност външен вид, който да отговаря на вътрешните ти силни качества.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти