Кой ще напусне Къщата на Big Brother тази вечер?

Четирима номинирани ще се борят да останат в Къщата на Big Brother във втория елиминационен лайв тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Зрителите ще изберат кого да спасят между емоционалната Кристи, агент „Енигма“ Петър, колоритния Георги и лъчезарната Ванеса. Гласуването е с положителен вот и се случва в платформата NOVA PLAY.

Заедно с водещите Александра Богданска и Башар Рахал, коментатори в студиото ще бъдат Миглена Ангелова, журналистът и анализатор на Big Brother Кристина Патрашкова, победителят от Hell’s Kitchen Станислав Иванов и поп-фолк дивата Мария. Те ще обсъдят всичко случило се в Къщата през седмицата и ще споделят мнението си за номинираните.

Кои са новите участници в Big Brother 2024

Въпреки, че изпълнява ролята на агент на зрителите „Енигма“, Петър също може да бъде изгонен тази вечер, ако получи най-ниска подкрепа от тях. Срещу него се изправя Кристи, която единствена подозира, че той има тайна мисия в Къщата. Другите номинирани са Георги, които предизвика полярни емоции с ексцентричното си поведение, и Ванеса, която привлече вота на съквартирантите с постоянните си оплаквания.

Напусналият предаването тази вечер ще гостува в официалния подкаст на Big Brother - „Голямата сестра“ с водещ риалити звездата Елена Сергова. Епизодът ще бъде излъчен в неделя и ще разкрие поредната порция любопитни подробности от живота в Къщата.

big brother
Снимка: NOVA

Кой ще бъде спасен по волята на зрителите и кой ще напусне най-обсъжданото риалити предаване в България, гледайте в новия епизод на Big Brother тази вечер oт 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Прочетете още: 

Кой ще напусне Къщата на Big Brother тази вечер?

ТВ лица

Свободно време

Кой ще напусне Къщата на Big Brother тази вечер?

Четирима номинирани ще се борят да останат в Къщата на Big Brother във втория елиминационен лайв ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти