Време за четене: "Съдбата на рода Феърберн"

Време за четене: "Съдбата на рода Феърберн"
Снимка: netinfo

Шотландските аристократи Феърберн са прокълнати от незаконния наследник на граф Ротбъри. Те загубват величественото семейно имение, собственост на рода в продължение на петстотин години.

Сестрите Феърберн са принудени сами да се справят с предизвикателствата на съдбата. След години се събират, за да посрещнат Коледа, вярвайки, че проклятието е зад гърба им. Първата световна война обаче слага край на надеждите им за по-добро бъдеще.

Красивата Лора Феърберн е известна моделиерка, която работи за дамите от хайлайфа на Единбург. Тя припечелва достатъчно, за да осигури сносен живот на себе си и дъщеря си – Карълайн.

Момичето обаче завижда на богатите си братовчедки, които притежават скъпи дрехи и луксозни вещи. Карълайн е готова на всичко, за да докаже, че е по-добра от тях. Дори и да се наложи да съблазни любимия на братовчедка си и да настрои сестрите Феърберн една срещу друга...

За автора:

Във Великобритания Уна-Мери е известна не само като писателка, но и като кралски биограф – експерт по всичко, свързано с живота на кралските семейства и аристократичните кръгове в Европа. Завършила връзки с обществеността, тя навлиза в дебрите на журналистиката, където натрупва над десетгодишен опит във вестниците Дейли Мейл и Ивнинг Стандарт и като редактор за списание Татлър.

След време тъкмо тази ù практика става извор на сюжети за драматичните ù, неустоими романи, както и честите ù посещения на баловете и коктейлите на богатите и известните. Първият световен бестселър на Уна-Мери Паркър „Богатства” е преведен на много езици, в това число и на китайски.

Подобна съдба имат и „Само най-доброто”, „Скандали”, „Забранени чувства”, „Греховно удоволствие”, „Опасно предложение”…Радушното приемане на всяка нейна книга доказва шеговитото твърдение, че Уна-Мери Паркър сякаш е омъжена за успеха. Писателката си спечели много верни читатели и у нас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти