Камила ли е причината крал Чарлз и принц Хари да не се срещнат?

Отношенията между крал Чарлз III и принц Хари продължават да бъдат тема на спекулации и интерес както за медиите, така и за обществеността. След последното посещение на Хари в Обединеното кралство, множество източници твърдят, че среща между баща и син е била планирана, но така и не се е състояла. Причината? Възможно ли е кралица Камила да е изиграла ключова роля в това решение?

Според информация, предоставена от вътрешен източник на двореца пред Page Six, Камила е била силно против идеята Чарлз да се срещне с Хари по време на последното му пътуване до Лондон. Твърди се, че съпругата на краля е смятала, че подобна среща би могла да бъде излишно напрежение за Чарлз, особено предвид неговото здравословно състояние. Приближен коментира, че Камила е настоявала кралят да бъде предпазлив в опитите си да подобри отношенията със сина си, като избягва резки действия, които могат да го стресират.

9 нови разкрития за кралското семейство от биографията на Чарлз III

Въпреки това, крал Чарлз остава решен да подобри отношенията си с Хари. Източникът разкрива, че монархът изпитва нужда да сложи край на напрежението, не само заради личния им конфликт, но и заради негативния натиск, който кралското семейство получава в резултат на тази разлъка. 

Принц Хари обаче не е изглеждал готов за подобен разговор по време на последното си посещение в Лондон. Той беше в родината си, за да присъства на церемонията по награждаването на "Уелчайлд" – организация, с която е ангажиран от години. По данни от People, Хари не е имал намерение да се среща със своето семейство по време на визитата. Нещо повече, предишният път, когато Хари беше в Лондон за погребението на чичо си, лорд Робърт Фелоус, той и брат му Уилям дори не са си разменили и дума.

10 много странни факта за кралското семейство, които не знаехте

Напрежението между Хари и останалите членове на кралското семейство не е нещо ново. То датира още от началото на 2020 година, когато Хари и съпругата му Меган Маркъл решиха да се откажат от кралските си задължения. Последната им семейна среща се състоя през февруари, когато стана ясно, че Чарлз е диагностициран с рак. Въпреки това, отношенията остават хладни, а бъдещето на семейството изглежда все още несигурно.

Докато причините за липсата на среща между Чарлз и Хари са комплексни, е ясно, че Камила играе значителна роля в опитите на краля да се справи с тази деликатна ситуация. Дали тя е истинският фактор, който възпира помирението, или здравето на Чарлз и сложните семейни отношения продължават да пречат, остава въпрос за бъдещето.

Прочетете още: 

Камила ли е причината крал Чарлз и принц Хари да не се срещнат?

Кралски новини

Свободно време

Камила ли е причината крал Чарлз и принц Хари да не се срещнат?

Отношенията между крал Чарлз III и принц Хари продължават да бъдат тема на спекулации и интерес к...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти