Какво знаем за Теа Нинова - новата Мисис България Вселена

корона
Снимка: iStock

Теа Нинова, жената, която тази година бе удостоена с титлата „Мисис България Вселена“, е не просто носителка на корона – тя е вдъхновяващ пример за модерната българка, успешно балансираща между професионалния и личния си живот. 31-годишната Теа е родом от морската ни столица Варна, където живее и създава своето семейство. Съпруга и майка на 3-годишно момченце, Теа е лице на новото поколение дами, които смело демонстрират, че блясъкът и ангажиментът към общността могат да вървят ръка за ръка.

През годините Теа изгражда успешна кариера и стабилно онлайн присъствие, което привлича над 67 хиляди последователи в Instagram. Съдържанието, което споделя, е ориентирано към съвременната жена – теми за красота, личностно развитие, родителство и самоусъвършенстване, като всичко това тя съчетава с непрестанното си желание да бъде от полза на другите. Завършила образованието си в Германия със специалност „Маркетинг и мениджмънт“, тя днес успешно ръководи бизнес в строителния сектор и едновременно с това развива личен бранд в социалните мрежи.

Участието на Теа в конкурса не е случайно – още от онлайн кастинга, където състезаващите се варненки са били 20 на брой, журито единодушно ѝ присъжда победата, изпращайки я на националния финал. За победата си Теа споделя, че целта ѝ е да вдъхнови съвременните жени да вярват в своите сили и да постигат мечтите си. Чрез своето влияние тя се стреми да подкрепи и самотните майки, които отглеждат децата си с минимални ресурси, като често дарява дрехи и други необходими вещи на тези, които са най-уязвими.

Тази година конкурсът „Мисис България“ за омъжени жени включваше дефилета в три тура, като акцентът бе върху българските носии и официални рокли. Самото събитие премина под оценката на бивши носителки на титлата, които единодушно избират Теа за лице на България. Съвършено балансирана между красотата, интелигентността и състраданието, Теа Нинова сега ще представи страната ни на международната сцена, носейки със себе си каузата за подкрепа на майки в нужда.

Тя е посланица на идеята, че жената може да бъде и силна, и нежна, и е доказателство, че с малко помощ всяка дама може да сбъдне своите мечти и да остави трайна следа в обществото.

Прочетете още: 

Какво знаем за Теа Нинова - новата Мисис България Вселена

Актуално

Свободно време

Какво знаем за Теа Нинова - новата Мисис България Вселена

Теа Нинова, жената, която тази година бе удостоена с титлата „Мисис България Вселена“...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти