Великденската трапеза далеч не е само боядисани яйца, купешки козунак и зелена салата. Тя може да е толкова повече!
Крехко агнешко с лимонов аромат, апетитна дроб сарма, специална великденска супа, щедра пролетна салата, изкушаваща козуначена торта и току що изпечени курабийки и великденски сладки!
Не си мислете, че тези рецепти са единствено по силите на някой опитен готвач.
Можете да приготвите всяко от тези ястия и много повече, стига да имате желание и да спазвате рецептата.
Специалните ни предложения за разнообразие на великденското меню вижте ТУК!
За да бъде този Великден бъде по-весел, сплотен и вкусен
Прочети още:
Как да си направим яйца, покрити със захарни цветни топченца
Как да украсите яйца само с бял маркер