Принц Хари на 40: Как кралското семейство го поздрави за юбилея му?

Принц Хари отбеляза своя 40-ти рожден ден в интимен кръг със съпругата си Меган Маркъл и двете им деца – Арчи и Лилибет, в техния дом в Монтесито, Калифорния. Въпреки че херцогът на Съсекс реши да отпразнува този значим ден по семеен начин, той не пропусна да се подготви и за една по-различна „мъжка ваканция“. Според слухове, Хари планира да замине на почивка в планината с най-близките си приятели. Съобщава се, че в компанията няма да присъства брат му, принц Уилям, с когото отношенията са охладнели в последните години.

Съпругата му, Меган, организира специално парти в техния луксозен дом в Калифорния, за да отбележат празника, а веднага след това Хари се отправя на своята мъжка ваканция. Тази година празненствата за юбилея на принца са значително по-интимни и лични, далеч от шумотевицата и кралските протоколи. През последното десетилетие отношенията между него и британското кралско семейство се промениха, особено след издаването на автобиографичната му книга Spare, където той сподели своите критики към кралските традиции и динамиката в семейството.

Междувременно, Хари продължава да се радва на живота със съпругата си и децата си, като сподели в специален имейл до списание People, че бащинството е най-големият дар, който е получил.

„Най-добрият подарък, който някога съм получавал, са моите деца. Възхищавам се на тяхното израстване всеки ден и обичам да бъда техен баща“, написа той. Принцът подчертава, че животът му сега е насочен към семейството, след години на саморефлексия и обществено напрежение.

За своите 40 години принц Хари се чувства „развълнуван“, както сам сподели пред медиите. „Бях уплашен от 30-те, но 40-те ме вдъхновяват. Тази възраст носи ново разбиране за живота и за мисията ми да продължа да правя добро на света“. Хари също така посочи, че бащинството му е дало нов смисъл и мотивация за неговата филантропска работа.

Британското кралско семейство поздрави принц Хари по случай неговия 40-и рожден ден със специална публикация в социалната мрежа X (бившия Twitter). Пожеланието гласеше: "Честит 40-и рожден ден на херцога на Съсекс!", придружено от усмихната снимка на Хари и емоджи с торта, съобщи PA Media/DPA

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти