Трансформацията на шеф Петров: Как готвачът от "VIP Brother" свали 30 килограма?

Шеф Борис Петров, известен със своите кулинарни умения и острия си език във „VIP Brother“, напоследък привлича вниманието с изключителната си физическа трансформация. Готвачът, който през годините е показвал не само майсторлък в кухнята, но и впечатляваща воля, успя да свали цели 30 килограма. Неговото пътуване към новата форма не е свързано с модни диети или химически добавки – напротив, всичко е плод на дисциплина, правилно хранене и ежедневни физически усилия.

През последните месеци шеф Петров споделя с последователите си в социалните мрежи как е постигнал забележителната промяна. Според самия него, тайната на успеха се крие в редовните тренировки и един прост, но ефективен хранителен режим, който се използва дори от спортни величия като Кристиано Роналдо. Кулинарят залага на интензивни тренировки с велосипед, като всеки ден посвещава около 50 минути на „планинска верига“, изминавайки цели 15 километра.

@chefpetrov #CapCut ♬ The Power of Affirmations for Success (Self Confidence and Abundance of Fortune) - Aank

„Колелото до кревата е истината! Всеки ден – 50% лайт, 50% интензивно. За пет месеца свалих 30 килограма“, споделя Петров, категорично отричайки всякаква употреба на „фатбърнъри“ и други добавки, които обещават бързи резултати, но често са вредни за здравето. За него постоянството е най-важният елемент по пътя към успеха.

Неговата диета също играе важна роля в трансформацията. Шеф Петров разчита на чисти, натурални продукти, за които споделя, че са използвани дори от НАСА. Той насърчава хората да не подценяват тези храни, макар често да ги подминават в биомагазините. Неговият пример показва, че дори на 56 години човек може да бъде в най-добрата си форма – стига да има волята и упоритостта да следва целите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Petrov (@chef_petrov)

Трансформацията на шеф Петров не остана незабелязана и в социалните мрежи, където приятелите и феновете му изказаха възхищението си от неговата промяна. 

Но тази впечатляваща трансформация не е единственото постижение на шеф Петров. Готвачът с богат опит в международната кухня продължава да вдъхновява със своите ястия и страст към кулинарията. 

 

Прочетете още: 

Трансформацията на шеф Петров: Как готвачът от

ТВ лица

Свободно време

Трансформацията на шеф Петров: Как готвачът от "VIP Brother" свали 30 килограма?

Шеф Борис Петров, известен със своите кулинарни умения и острия си език във „VIP Broth...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти