Силата на вярата: Как един инцидент промени живота на Ромина Тасевска завинаги

Рубриката на Деси Банова-Плевнелиева „Тук и сега” ни среща с една жена, чийто живот се разгръща в блестящ микс от красота, семейство и духовна сила – Ромина Тасевска. Известна като носителка на титлата „Мис България“ и като лице от телевизионния екран, днес Ромина открива пред зрителите една своя много по-лична и духовна страна. В интервюто с Деси Банова-Плевнелиева, проведено на стадион „Герена“ само часове преди дербито Левски-ЦСКА, Тасевска откровено разказва за живота си, изпитанията, през които е преминала, и важността на вярата в нейните успехи.

Ромина, която е и съпруга на бившия футболист Дарко Тасевски и майка на три деца, сподели, че именно вярата в Бог е нейният пътеводител в живота. Телевизионната водеща разкрива, че след тежък инцидент, който я е принудил да се учи да ходи отново, тя е направила решаващ избор – да посвети себе си на Бог. Татуировката на рамото ѝ „Аз принадлежа на Бог“ не е просто символ, а дълбок израз на нейната непоклатима вяра.

„Не е просто надпис, аз наистина вярвам“, признава тя по време на разговора.

Ромина Тасевска през лято 2024 - слънчева, уверена и секси

Въпреки изпитанията, Ромина споделя, че бракът ѝ с Дарко Тасевски е запазил силата си през годините, благодарение на взаимната любов и подкрепа. Тя описва съпруга си като „мъж-мечта“, готов да направи всякакви жертви за семейството. Двамата заедно са преживели много, включително живота в Израел и Тайланд, където Ромина често е била принудена да се приспособява към нови условия. Връщайки се в България, те са започнали всичко отначало, но това само е засилило връзката им.

Тя разкрива и че отсъствията на Дарко поради футболните му ангажименти, са всъщност благоприятни за връзката им. Ромина не крие благодарността си за подкрепата и любовта, които получава от съпруга си, като изтъква, че именно тези моменти на раздяла им дават възможност да оценяват всеки миг, който прекарват заедно.

Духовната сила, вярата и семейната хармония са основите, на които Ромина Тасевска гради своя живот. Всяко предизвикателство, през което преминава, я прави по-силна и мъдра, а любовта и чудесата, които преживява, са нейното вдъхновение и смисъл. Вижте пълното интервю във видеото по-горе!

Прочетете още: 

Силата на вярата: Как един инцидент промени живота на Ромина Тасевска завинаги

ТВ лица

Свободно време

Силата на вярата: Как един инцидент промени живота на Ромина Тасевска завинаги

Рубриката на Деси Банова-Плевнелиева „Тук и сега” ни среща с една жена, чийто живот с...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти