Създадено за Samsung

Как да се превърнеш в Instagram звезда в 3 лесни стъпки

Как да се превърнеш в Instagram звезда в 3 лесни стъпки
Снимка: Samsung

Забързаният начин на живот в големия град, модата и технологиите винаги вървят ръка за ръка. Колкото и да ни притиска времето, винаги намираме свободен момент да се огледаме суетно пред огледалото преди да излезем, за да се уверим, че новата ни чанта пасва перфектно на онези високи обувки, които нямахме търпение да обуем. И дори в този момент да закъсняваме малко, как да не се снимаме поне за едно стори?

Стилът е израз на добър вкус, усет към детайла - и се изразява в много повече неща от модата, дори и да не го подозираш. Оригиналният фийд в Instagram или пък изборът на нов телефон също са показателни за естетиката.

Да, за някои може да е излишна суета да отделяш време, за да мислиш как да наредиш снимките си в социалната мрежа, но пък на всеки му става приятно, когато отвори профил с пъстри и стилни кадри, които просто се допълват един друг, нали? Няма да се лъжем, всички полагаме старание и мисъл във фийда си, независимо дали сме инфлуенсъри, модни икони или фотографи. Факт е, че именно Instagram е мястото, което ни обединява и дава неограничено поле за изява и самоизразяване.

А това би било невъзможно без мобилните ни телефони. Те отдавна вече не са просто средство за комуникация и свързване - те са неизменна част от стила ни, израз на статут, аксесоар, който перфектно завършва всяка визия. Независимо дали сме на работа, в бар, във фитнеса или просто вървим по улицата - смартфонът е почти винаги в ръката ни.

А как би реагирал, ако ти кажем, че с любовта си към модата и технологиите можеш да се превърнеш в следващата Instagram звезда на Samsung?

Samsung България стартира забавен и креативен фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв., в който трябва да последваш само 3 лесни стъпки, за да  грабнеш приза.Предизвикателството е да се снимаш с най-готините си, модерни и стилни дрехи и новия Galaxy Z Flip4 в ръка. Все още не си се сдобил с него? Не е драма! За целите на играта може да позираш с него в някой от магазините на търговските партньори на Samsung, след което да направиш следното:

1. Качи снимката в Instagram до 31.12., като не забравяш да последваш и отбележиш профила на @samsung_bulgaria. Профилът ти трябва да е публичен.

2. Добави #ZFlip4Contest в публикацията ти в Instagram.
3. И последно, но важно - регистрирай се за участие през формуляра за регистрация. Лесно е, нали?

Ако пък още не си проучил всички невероятни характеристики на телефона, нека ти помогнем да наваксаш набързо! Galaxy Z Flip4 е сгъваемият мобилен телефон на Samsung, който се отличава с разнообразните FlexCam възможности на камерата, ултра компактен и стилен дизайн, модерните цветове Bora лилаво, графит, розово златно и небесносиньо, подходящи за всеки пъстър градски човек с усет за мода и стил.
 

Жури в състав популярната певица Тита (@hrisistar), както и изключително харесваните инфлуенсърки Надежда Росенова (@nadezhda97n) и Валерѝ Йорданова (@valerieyordanova) ще избере най-добрите 30 кадъра за месец октомври, ноември и декември. Тяхната селекция ще бъде качвана в Instagram профила на Samsung България всеки месец, за да може лайковете на аудиторията да определят победителя на месеца, който ще спечели 5 000 лв.

Едни от най-популярните инфлуенсърки в България – Николета Лозанова (@nikoleta_lozanova) и Александра Петканова (@aleksandra_petkanova) – пък ще бъдат журито, което ще избере 30 най-добри кадъра от месечните селекции и именно те ще се състезават за голямата награда от 15 000 лв. през януари 2023!


Ключовите дати за различните етапи на конкурса са публикувани на страницата на конкурса zflip4contest.com. Пълната информация и графика на провеждане на конкурса се съдържа в Общите условия на конкурса, достъпни на сайта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти