Създадено за

Joy Yoga – новото студио в София, което съчетава йога, терапия и аюрведична храна

Joy Yoga – новото студио в София, което съчетава йога, терапия и аюрведична храна
Снимка: Joy Yoga Studio

Студио Joy Yoga отвори врати в София, за да предложи на всички любители на йогата едно ново изживяване, което комбинира практиката с терапия и аюрведична кухня. Това не е просто място за физически упражнения, а пространство, в което се цели да се създаде усещане за общност и хармония. Joy Yoga е създадено за всички, които търсят начин да постигнат баланс между тялото, ума и духа.

Пътят към Joy Yoga

Проектът Joy Yoga е резултат от дългогодишната страст и отдаденост на основателката Румяна Георгиева към йога, терапевтични методи и здравословно хранене. Вдъхновението й идва от идеята да създаде място, където хората могат не само да подобрят физическото си състояние, но и да намерят вътрешно спокойствие и духовна връзка. Joy Yoga се стреми да бъде този оазис в динамичната среда на столицата, където всеки може да открие собственото си равновесие и вдъхновение.

Снимка: Joy Yoga Studio

Разнообразие от йога практики

В Joy Yoga се предлагат различни стилове йога, подходящи за начинаещи и напреднали, както и за хора с различни нужди и предпочитания. Можете да се включите в класове по Ащанга, Айенгар, Дживамукти, йога за бременни и много други. Целта е всеки посетител да намери практиката, която отговаря най-добре на неговите изисквания и лични предпочитания.

Залите на Joy Yoga – всяка с уникална енергия

Трите зали на Joy Yoga, наречени на индийски божества – Ганеша, Лакшми и Сарасвати – предлагат различна атмосфера и подход. Залата „Сарасвати“ е специално оборудвана за Айенгар йога, с нужните аксесоари и инструменти за по-задълбочена практика. Тя е създадена да предоставя комфорт и възможност за пълноценно потапяне в практиката.

Снимка: Joy Yoga Studio

Айенгар йога – уникално изживяване в София

Айенгар йога е една от най-редките и ценени практики в София, а Joy Yoga има щастието да работи с един от малкото сертифицирани инструктори в тази област. В „Сарасвати“ учениците могат да се насладят на подходящата среда, подкрепена с гонг за медитация и макет на човешки скелет за демонстрации. Това е мястото, където техниката и прецизността на Айенгар йога намират своя дом.

Аюрведична кухня и концепцията за общност

Една от най-големите отличителни черти на Joy Yoga е нейната аюрведична кухня. В студиото има специално създадена зона за хранене, където се сервират ястия, приготвени по древните принципи на аюрведа. След всяка практика гостите са поканени да седнат на дългата маса и да се насладят на прясно приготвените блюда от опитните кулинарки Кремена Радулова и Милена Пацова. Целта е да се създаде чувство за общност, където хората да споделят не само храната, но и емоциите и преживяванията си.

Снимка: Joy Yoga Studio

Визията на Joy Yoga за бъдещето

В Joy Yoga не става въпрос само за физическото израстване, а и за духовното и емоционалното развитие на всеки посетител. Целта на студиото е да създаде среда, в която хората да се чувстват приети и разбрани, място, където да откриват радост и удовлетворение от практиката си и да се връщат отново и отново.

Joy Yoga не е просто студио, а пространство за всички, които търсят истинска връзка със себе си и другите. Тук се изгражда общност от хора, които ценят здравето, хармонията и духовното израстване. Ако искате да откриете нов начин да се свържете с вътрешния си свят, Joy Yoga ви очаква с отворени обятия. Цялата информация за график на инструктори може да намерите на сайта: joyyoga.bg.

За интересни съвети, новини, предстоящи събития може да проследите във Facebook страницата: https://www.facebook.com/joyyogasofia

Снимка: Joy Yoga Studio

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти