Изненада! Обичана двойка от ,,Един за друг" е в очакване бебе!

Една от най-запомнящите се двойки от последния сезон на хитовото риалити шоу "Един за друг", Сияна и Светослав, обявиха радостната новина, че очакват второто си дете! Двойката, която завърши на пето място в предаването, успя да спечели сърцата на зрителите със своята искрена любов и неподправена емоция. А сега те споделят с всички следващата глава от тяхната красива приказка.

От известно време приятели и фенове на двойката подозирали, че Сияна може да е бременна, но младите родители пазели тайната до момента, в който всичко е потвърдено от лекарите. Сега, без притеснения и с много вълнение, те решават да споделят с последователите си в социалните мрежи няколко кадъра, на единия от които ясно се вижда наедрялото коремче на майката. 

Сияна призна, че много хора са ѝ задавали въпроса дали е напълняла, на което тя вече с гордост отговаря: „Не, хора, бременна съм!“. Макар и бременността да не е била планирана, Сияна и Светослав са повече от щастливи да посрещнат тази нова промяна в живота си.

,,Както винаги при нас нещата се случват без да ги плануваме. Без да си задаваме въпроси - искаме ли, можем ли, готови ли сме за нещо ново, за промяна", споделя Сияна в публикацията си в Instagram. 

Паметните моменти на Сияна и Светльо в ,,Един за друг"

Запознанството на Сияна и Светослав, което започва с искра, прераства в истинска любов за броени седмици. Техният път в предаването бе белязан от доверие и подкрепа. Тази бременност е поредното доказателство за тяхната любов и готовност да приемат всяко предизвикателство, което животът им поднася, с усмивка и надежда за бъдещето.

 

Прочетете още: 

Изненада! Обичана двойка от ,,Един за друг

ТВ лица

Свободно време

Изненада! Обичана двойка от ,,Един за друг" е в очакване бебе!

Една от най-запомнящите се двойки от последния сезон на хитовото риалити шоу "Един за друг&q...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти