Ивет Лалова и още влиятелни българи се присъединяват във Future Forum

Ивет Лалова
Снимка: Добромир Иванов

Тази есен мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано съвместно от NOVA и Webit, ще посрещне още шест авторитетни личности. Със своите вдъхновяващи речи на сцената ще излязат лекоатлетката с несломим дух и Ивет Лалова, успешният продуцент Магърдич Халваджиян, шеф готвачът и телевизионен водещ с безкомпромисен усет към перфектната кухня Иван Манчев, актьорът, който се вписа на световната кино сцена – Юлиан Костов, изпълнителният председател на Webit Foundation д-р Пламен Русев, изпълнителният директор на Нет Инфо и ръководител на дигиталната монетизация в United Media – Александър Варов и професионалният коуч Владимир Борачев. Те ще се присъединят към световните лектори Д-р Макс МакКиоун, Сара Рати, Аш Дайкс, Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен на 23 и 24 октомври в НДК.

Едва на 20 години Ивет Лалова става известна като най-бързата жена в света. Нейната обещаваща кариера претърпява драстичен обрат след фрактура на бедрената кост по време на състезание. Въпреки всички обезкуражаващи прогнози, лекоатлетката се завръща на пистата и продължава да покорява спортни върхове. Отвъд професионалните си постижения, Ивет е завладяващ мотивационен оратор, споделящ своите преживявания, опит и прозрения с организации в световен мащаб. Гледайки напред, тя си поставя за цел да продължи мисията си да вдъхновява другите да не се предават в трудни моменти.

Халваджиян
Снимка:

Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян има над 20-годишен опит в създаването, продуцирането и режисурата на филми, предавания, музикални и рекламни видеоклипове. Продуцирал е някои от най-успешните телевизионни формати в България, сред които „Като две капки вода“, „Маскираният певец“ и “Х Factor”. Талантът му за създаване на запомнящи се продукции оставя трайно впечатление, утвърждавайки го като забележителна личност в медийната среда. На Future Forum Халваджиян ще представи пътя на успеха, който е преминал в изграждането на успешен бизнес.

ff
Снимка: future forum

Шеф Иван Манчев е не само професионалист в гастрономията, но и лидер в бизнеса. Той успешно развива верига ресторанти и си сътрудничи с голяма хранителна верига магазини. Неговата успешна кариера включва още воденето на популярни телевизионни предавания като „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“. Освен 20-годишния си професионален опит в кухнята, шеф Иван Манчев изразява своето вдъхновение като ментор и лидер както в личен, така и в професионален аспект, насърчавайки хората да развият своите качества и таланти.

ff
Снимка: future forum

Българският актьор, продуцент и режисьор Юлиан Костов придобива международно признание с ролите си в световни продукции като Call Of Duty: Modern Warfare 3, Shadow and Bone и White Lotus. Костов работи усилено и в подкрепа на по-силното присъствие на представители от Югоизточна Европа в световната развлекателна индустрия. Така създава агенция за управление на актьори, където открива и след това напътства Мария Бакалова. Привързаността му към културното разнообразие и иновациите в разказването на истории го правят завладяващ лектор, който вдъхновява публиката да приема автентичността и да опознава богатството на различните разкази.

ff
Снимка: future forum

Д-р Пламен Русев е предприемач, инвеститор и филантроп с над 30 години опит в технологиите и инвестициите. Изпълнителният председател на Webit Foundation изгражда общност от над 1 милион основатели на компании, политици, инвеститори и предприемачи, отдадени на идеята за постигане на положителна промяна в света. Д-р Русев организира ежегодни форуми Webit по целия свят и неговата работа и постижения са представени в The Economist, Monocle, Bloomberg, CNBC, Forbes, Venture Beat, Arabian Business, Al Jazeera и CNN.

ff
Снимка: future forum

Александър Варов е изпълнителен директор на дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, част от Нова Броудкастинг Груп и ръководи дигиталната монетизация във водещата медийна компания в Югоизточна Европа United Media. Има над 25 години професионален опит в изграждането на дигитални продукти и медии и тяхната успешна монетизация. Александър Варов ще сподели вдъхновяващи истории от личния и професионалния си живот, които ще дадат нова перспектива за използването на трансформиращата сила на новите технологии.

ff
Снимка: future forum

Професионалният лектор Владимир Борачев е ключова фигура в бизнес средите на Централна и Източна Европа със значителен професионален опит в развитието и поддържането на успеха на десетки екипи в областите на продажбите, маркетинга и бизнес управлението във водещи организации като Xerox, Avon Cosmetics и Американския Университет в България (АУБ). Със значителния си управленски опит, той подкрепя ръководители от различни йерархични нива като коуч и ментор и дава практични насоки за управление на хора, себепознание и лидерско развитие.

По време на мащабното събитие посетителите ще могат да се срещнат отблизо с авторитетните лектори в обучителни сесии, както и да се включат в кариерното изложение. Там ще могат да се свържат с други професионалисти и компании, позиционирали се сред водещите работодатели в страната. Пълната програма на Future Forum може да видите ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти