Никол Кидман и осиновените ѝ деца: След години на мълчание, идва ли помирението?

Никол Кидман, световноизвестна актриса и носителка на безброй награди, е позната на публиката със своите емблематични роли и безупречно актьорско майсторство. Но в личния си живот тя носи тежестта на една продължителна болка — сложната връзка с двете ѝ осиновени деца, Бела и Конър Круз. Децата, осиновени по време на брака ѝ с Том Круз, са отчуждени от майка си в продължение на почти две десетилетия, като се говори, че причина за това е влиянието на сциентоложката църква, в която те продължават да членуват.

Разводът на Никол с Том Круз през 2001 година разклати не само техния брак, но и отношенията ѝ с осиновените им деца. След раздялата, Бела и Конър избраха да останат с баща си, оставяйки връзката с майка им на заден план. Години наред Кидман рядко коментира тези отношения, като предпочита да държи темата далеч от медиите. Освен това, актрисата често отсъства от важни събития в живота на децата си, включително от сватбата на Бела през 2015 г.

Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините

Сега обаче се отваря нова страница в семейната им история. След неочакваната загуба на майката на Никол, Джанел Ан Кидман, през септември тази година, Бела и Конър са направили изключителна стъпка — изпратили на майка си сърдечно съчувствено писмо. Според близки до актрисата, писмото трогнало Никол до сълзи, като тя не скрила своето вълнение и надежда, че това може да бъде началото на възстановяването на връзката им.

Източници твърдят, че актрисата е готова да направи всичко възможно, за да възроди отношенията си с Бела и Конър, дори ако това изисква да се отдели за кратко от забързаната ѝ кариера.

„Никол знае, че майка ѝ би била щастлива да види, че смъртта ѝ сближава отчуждените ѝ внуци със семейството“, разказва близък на звездата.

Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън

За Никол Кидман, която е майка на още две дъщери от втория си брак с кънтри звездата Кийт Ърбан, майчинството винаги е било нещо свещено. Въпреки сложните отношения с Бела и Конър, тя никога не е спирала да се надява на едно по-добро бъдеще за тяхната връзка. Може би сега, след толкова много години на мълчание, е време тази надежда да се превърне в реалност.

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти