Създадено за Huawei

Huawei nova 11 Pro – сякаш създаден от жени за жени

Huawei nova 11 Pro – сякаш създаден от жени за жени
Снимка: Личен архив

Има един израз - „да се хванем за зелено“, който обикновено използваме след дълга зима, когато вече отчаяно чакаме първите признаци на пролетта. Да се хванеш за зеленото означава да се докоснеш до новия живот, до свежестта и обещанието за нещо смислено и красиво. Aбсолютно същия израз можем да използваме, когато се хванем за... новия Huawei nova 11 Pro. Защото след дългото чакане, най-накрая сме възнаградени с едно изключително бижу в забележителен зелен цвят, до което имахме удоволствието да се докоснем и сега нямаме търпение да ви разкажем повече.

Снимка: Личен архив

И така, кое е първото, което ще забележите, след като трескаво отворите кутията на новия си Huawei nova 11 Pro?  Първо – удобството, с което приляга на ръката ви, и второ – лекотата му. Това е модел, създаден с мисълта да предлага едновременно всички удобства на технологията, но и максимален комфорт. Повечето от нас, жените, бягат от безкрайно големите и дълги смартфони, които летят от ръцете ни – с  Huawei nova 11 Pro този проблем не съществува. Той пасва на дланта ви още с първото взимане от кутията и ще разберете, че повече не искате да се разделяте с него.

Започвайки още от името му „nova”, този модел подсказва, че му е отредена някаква иновативна роля – да бъде новатор и да изпълнява желанията на младите хора, които искат да преследват мечтите си, а смартфонът да им помага да ги постигат с комбинацията си от високи технологии и безупречно изпълнение в разнообразни житейски ситуации.

Снимка: Личен архив

Ако трябва да го опишем с една дума, то тя би била „отличителен“. От пръв поглед в съзнанието ви ще остане усещането за луксозно изпълнение, което се дължи на щампованата веган кожа (отново подчертаваме изумрудения зелен цвят и ви препоръчваме да се уверите в красотата му лично) в комбинация с познатия и бляскав Super Star Orbit Ring.

Дисплеят на Huawei nova 11 Pro е достатъчно голям – 6.78-инчов и е извит, което го прави да изглежда някак безкраен. И за да оправдае напълно името си, моделът идва с дисплей от Kunlun Glass, който има петзвезден сертификат за устойчивост при изпускане от SGS Швейцария. Казано накратко – този телефонът може да се похвали с 10-кратно увеличение на общата устойчивост при изпускане, тоест получавате телефон с изключително здрав дисплей, който ще издържи на понякога странното съдържание в една средностатистическа дамска чанта.

Снимка: Личен архив

Най-отличителното на този модел обаче е неговият талант за снимане. Според нас Huawei nova 11 Pro е създаден от жена, която в някакъв момент си е казала „Омръзна ми да не мога да направя една читава снимка!“ и хоп – измислила е този технологичен иноватор, който е създаден да прави изумителни портрети, при това и групови, и в близък план.

Моделът е снабден с 60-мегапикселова ултраширока предна камера с автофокус, така че, когато се качите на Копитото с приятели, най-накрая да направите онази мечтана снимка на фона на цяла София. Разбира се, какво е телефон, с който не можеш да си направиш качествено селфи – едно нищо. Затова nova 11 pro може да се похвали с 8 MP Close-Up предна селфи камера, с която всяко селфи е кандидатура за конкурс за красота. Груповите селфита също са невероятни благодарение на 100° ултраширокоъгълен обектив, който гарантира, че всички се виждат добре.

Ако пък сте от хората, за които фотографията е страст и дори работа, сигурно ще ви допадне фактът, че моделът има и 8 MP ултраширока макро камера със 112° ултраширок ъгъл, цветни филтри и опция за прецизно фокусиране (за да няма после „ама аз пак не съм излязла на фокус!“), сензор за лазерно фокусиране и 10-канален сензор за цветна температура.

Снимка: Личен архив

Нощните снимки пък никога не са били толкова ясни, колкото са с Huawei nova 11 Pro. Без значение дали сте на морето и искате да си направите селфи на фона на плажното пълнолуние или сте на градско парти, което трябва да остане увековечено в снимка, вашият телефон няма да ви подведе. Портретите, които правите нощно време, ще се отличават, ще бъдат ярки и толкова видими, че ще се чудите какво сте си въобразявали, че правите преди да се сдобиете с този модел. И още – с AI Snapshot можете да снимате бързо движещи се обекти (например двойка джак ръсели, които гонят топка в продължение на два часа), а пък на широкоъгълната макро камера може да разчитате за обектите, които искате да снимате от много близо, за да разкриете цялото им великолепие.

Снимка: Личен архив

Казано с няколко думи – с този телефон и да не сте били запалени по фотографията, ще се запалите, защото той е буквално роден за това. Но да кажем нещо хубаво и за другите му качества – например издръжливостта му.

Същата тази мистериозна жена, която е искала телефон, който прави хубави снимки, вероятно е искала и телефон, който се зарежда супер бързо, защото кой има време да го чака?! Та ето го Huawei nova 11 Pro, стои пред нас, включен в контакта, и докато успеем да мигнем, вече е наполовина зареден. Моделът е снабден с 4500 mAh голяма батерия и 100 W HUAWEI SuperCharge Turbo, което позволява да бъде напълно зареден само за 20 минути, когато екранът е изключен, или да достигне 50% заряд само за 15 минути с включен екран. При това никога няма да се нагорещи от това зареждане до степен, че да започне да пари в ръцете ви – това е модел, който е надарен с възможност да се охлажда и да разсейва топлината.

Разбира се, Huawei nova 11 Pro не е просто един красив телефон, а е устройство, с чиято помощ ще вършите работата си много по-лесно, бързо и приятно. Функцията SuperMemo ви позволява да записвате бележки във всички типове файлове, включително изображения, аудио файлове и дори уеб страници. Можете и да преобразувате глас в текст, да сканирате и редактирате документи и въобще да имате един личен, супер интелигентен и изпълнителен технически секретар. SuperHub пък е мястото, на което с един пръст можете да поставите всеки текст, снимка или файл, който сте копирали.

Снимка: Личен архив

А що се отнася до приложенията, ще трябва да си вземем отпуск, за да ви разкажем подробно за тях. Шегуваме се, но не съвсем, защото Huawei AppGallery е като необятна вселена от приложения с безкомпромисна защита, поверителност на данните и нещо изключително важно за хората с деца – родителски контрол. Галерията с приложения е измислена така, че да отгатва от какво бихте имали нужда според начина ви на живот и местоположението ви (нещо като приложение-врачка). От една страна ще получавате идеи за най-модерните приложения, които са просто задължителни за една съвременна, работеща и пътуваща жена, а от друга страна са всички други приложения, които може да ви потрябват в някой момент в живота. Не се сещате за такива? Не знаем за вас, но ние едва чакаме да свърши този текст и моментално да се гмурнем в галерията, защото не се издържа!

И накрая – малко за размерите, защото все пак сме жени и се интересуваме от тях. Huawei nova 11 Pro е висок точно 164.24 мм, широк е 74.35 мм и дебелината му е 7.88 мм. Тегло? 188 грама, в това число и батерията!

За финал – пропуснахме да кажем, че дисплеят е надарен с 1.07 милиарда цвята, което го прави безапелационно по-добър в отгатването на цветове от всички жени на тази земя.

P. S. Казахме ли, че се предлага в два цветови варианта – черен и зелен, и просто е задължително да вземете зеления? Е, казваме го!

P. P. S. До 2 юли моделът се предлага в комлект със слушалки HUAWEI Free Buds 5i.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти