Ако обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане.
За да не се разпадне кашкавалът, докато го панирате, можете да го сложите във фризера за 15 минути, но трябва да следите да не замръзне. По този начин няма опасност кашкавалът да се разтопи, когато го панирате.
Освен фризера, двойната панировка също помага за това кашкавалът да не се разтече, когато го панирате. Ако не желаете да чакате замразяването на кашкавала във фризера, можете просто да го намокрите със студена вода, за да може брашното да полепне по него. След това кашкавалът се овалва в брашно, яйце, отново в брашно, пак яйце и накрая в галета. Така няма опасност кашкавалът да се разтече по време на паниране.
Вижте тук още хитри тънкости за идеалния и много вкусен паниран кашкавал:
Прочетете още:
- Тайната на най-вкусните и сполучливи картофени кюфтета
- Тайните на идеално подправената кайма за кюфтета и кебапчета
- Тайните трикове, които правят всички ястия с кайма вълшебно вкусни
- Как мекиците да не станат мазни? 6 хитри кулинарни трика
- Спрете да правите тези неща, когато готвите картофи