Хитри трикове за приготвяне на вкусен паниран кашкавал

Ако обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане.

За да не се разпадне кашкавалът, докато го панирате, можете да го сложите във фризера за 15 минути, но трябва да следите да не замръзне. По този начин няма опасност кашкавалът да се разтопи, когато го панирате.

Освен фризера, двойната панировка също помага за това кашкавалът да не се разтече, когато го панирате. Ако не желаете да чакате замразяването на кашкавала във фризера, можете просто да го намокрите със студена вода, за да може брашното да полепне по него. След това кашкавалът се овалва в брашно, яйце, отново в брашно, пак яйце и накрая в галета. Така няма опасност кашкавалът да се разтече по време на паниране.

Вижте тук още хитри тънкости за идеалния и много вкусен паниран кашкавал:

Хитри тънкости за идеалния паниран кашкавал

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти